Principal » recenzii generale » Recenzie BlackBerry Classic: El Classico Fantastico

Recenzie BlackBerry Classic: El Classico Fantastico

recenzii generale : Recenzie BlackBerry Classic: El Classico Fantastico

Dacă sunteți interesat să utilizați BlackBerry Classic, este posibil să fiți un iubitor de tastatură hardware BlackBerry. Și dacă tastatura este singura dvs. preocupare, vă pot spune să mergeți să cumpărați unul imediat. Tastatura Classic este albastră. Clickety. Clicky. Simțiți bine. Bine craft. Lucrează bine. Vă scriu această recenzie.

Dincolo de tastatura foarte productivă, clasicul are și trackpad-ul BlackBerry și cheile de navigare. Aceasta înseamnă că puteți iniția și prelua apeluri utilizând butoanele standard de apelare și răspuns, respectiv. Nu mai este nevoie să glisați pentru a răspunde sau respinge un apel.

Butonul Meniu BlackBerry este aici și funcționează în funcție de numele acestuia. Se afișează meniul oriunde te afli. Trackpad-ul este bun pentru derulare verticală și orizontală, precum și pentru selectarea elementelor, inclusiv a link-urilor din paginile web. Este destul de convenabil de folosit.

În mod construit, clasicul este un dispozitiv foarte clasic, atât în ​​ceea ce privește aspectul, cât și aspectul. Este fabricat din materiale premium, inclusiv un cadru de aluminiu în jurul laturilor. Spatele este un material plastic texturat, care face ca mâna să se prindă bine. Clasicul este la îndemână - mult mai puțin decât pasaportul.

Având o tastatură hardware înseamnă că ecranul este mic de către standardul smartphone modern, dar apoi acesta este un BlackBerry. Ecranul touchscreen de 3, 5 inch este totuși clar și clar. Fiind ecran tactil înseamnă că puteți interacționa cu el în același mod ca orice alt aparat BB10 - aruncați în sus, în jos, la stânga și la dreapta. Afișajul lui Classic este de asemenea un pătrat, la fel ca pașaportul. Este doar mai mică și are o rezoluție mai mică (720 × 720 pixeli).

De asemenea, citiți: "Îmi plac țigările live ale lui Lumia" - Andy Ameh

BlackBerry excelează la mesagerie - iar clasicul nu face excepție. De la SMS, la e-mail, la BBM, la serviciile WhatsApp și la alte servicii de mesagerie, BlackBerry Hub vă permite să gestionați toate într-un mod convenabil dintr-un singur loc. Desigur, cea mai bună experiență BBM pe orice platformă este găsită chiar aici pe un BlackBerry.

Aplicații
Ce aplicații? Există o mulțime de aplicații disponibile în BlackBerry World și alte milioane de la Amazon App Store. Puteți descărca și instala chiar și alte aplicații Android în afara magazinului Amazon. BlackBerry 10.3 acceptă instalarea directă a aplicațiilor Android. Nu aveți nevoie de trucuri. Doar descărcați și instalați. Majoritatea aplicațiilor Android funcționează fără probleme. Câțiva dintre ei nu se instalează deloc sau se rănesc după instalare. În toate, utilizatorii BlackBerry 10 nu au ce să vă faceți griji în ceea ce privește aplicațiile.

Mass-media
În media, clasicul are totul acoperit. Redă o gamă largă de formate video. Playerul muzical este foarte bun (și are radioul FM încorporat în aplicație). Și, în mod surprinzător, difuzorul mono clasic este atât de bun încât trei dintre noi, cei de la Mobility Arena, au încă un argument asupra faptului dacă produce sau nu o ieșire audio mai bună decât difuzoarele stereo ale Passport.

Camera de 8 megapixeli este foarte bună. Produce rezoluții care sunt foarte apropiate de ceea ce produce camera de 13 megapixeli a Passport-ului. Cu toate acestea, reproducerea culorilor este mai precisă. Fotografiile de mai jos sunt din Passport (partea de sus) și Classic (partea de jos):

În realitate, acea cană Nescafe în prim-plan nu are o nuanță portocalie văzută în împușcăturile pașaportului. Shotul lui Classic, de asemenea, pare să fie mai strălucitor. Poate că BlackBerry a lucrat la algoritmii lor de cameră de când a fost eliberat pașaportul. Sau poate nu. Vezi tu, aparatul de fotografiat Classic se luptă în medii interioare și joase.

De asemenea, citiți: ziarul DailyPost suge Naij pentru ridicarea conținutului

Baterie, performanță și stocare
Durata de viata a bateriei Classic este destul de buna si ma lasat fara dureri de cap. Nu este printre cele mai bune, dar cu siguranță este destul de bun pentru mine să nu-mi fac griji pentru a purta o bancă de putere în jurul valorii de atunci când afară și despre pentru a doua zi. Și performanța este foarte bună. Nu există roți de rotire sau așteaptă ca sarcinile să se finalizeze. Daca inseamna ceva pentru tine, Classic este alimentat de un procesor dual-core de 1.5 GHz Krait, unitate de procesare grafica Adreno 225 si 2Gb de memorie RAM. Dispozitivul de stocare internă este de 16 GB, iar stocarea extensibilă este disponibilă. Cardul microSD de 128 GB funcționează bine cu acesta.

Alte lucruri
Browserul web BB10 este cu adevărat bun - ușor de găsit printre cele mai bune acolo în ceea ce privește ușurința în utilizare și funcționalitate. BB10 oferă Wifi Hotspot, modul de economisire a bateriei și interacțiuni avansate care utilizează senzori încorporați pentru a detecta acțiunile utilizatorilor și pentru a efectua sarcini simple. De exemplu, când ridic mobilul de pe o suprafață plană, acesta se trezește. Dacă îl așez cu fața în jos pe o suprafață plană, acesta intră în modul de repaus și mă ajută să prelungesc durata de viață a bateriei.

În plus, având o tastatură hardware înseamnă că și clasicul oferă comenzi rapide de la tastatură, astfel încât să puteți seta anumite butoane pentru lansarea anumitor aplicații atunci când acestea sunt ținute. În cele din urmă, există BlackBerry Assistant, un asistent personal inteligent, care vă ajută să faceți lucrurile folosind doar vocea dvs.

Concluzie
BlackBerry 10 OS este într-adevăr robustă și fiabilă. Cu toate acestea, am refuzat să actualizez clasicul la cea mai recentă versiune 10.3.1.1779 care pare a fi afectată de bug-uri care mi-au părăsit (pe Passport) și alți utilizatori BB10 cu plângeri. Dacă primiți clasicul, nu trebuie să actualizați la 10.3.1.1779.

De asemenea, citiți: PlirisBlaze în Casa!

Clasicul este un smartphone superb pe care iubitorii BlackBerry îl vor iubi. Este căsnicia perfectă dintre software-ul BB10 foarte modern și factorul de formare legat de BlackBerry. Dacă aveți nevoie de un smartphone premium modern, ușor de scris și convenabil de purtat, acest lucru este la fel de bun ca oricare altul. În prezent, prețul se situează între N75, 000 și N90, 000.

Acum, mă aflu aici în lupta dintre a-mi schimba nano-SIM-ul în pașaport sau îl păstrez în Clasic. Având în vedere că apreciez pașaportul ca fiind unul dintre cele mai bune smartphone-uri din lume, asta înseamnă ceva.

Recomandat
Lasă Un Comentariu