Principal » general » BlackBerry - apelul, Rave

BlackBerry - apelul, Rave

general : BlackBerry - apelul, Rave

În timp ce discuta cu un prieten ieri seara despre nebunia BlackBerry, a povestit o experiență interesantă. În timp ce se aflau în biserică în timpul unei ceremonii de căsătorie, doi dintre bărbații mirelui erau ocupați cu perforarea smartphone-urilor BlackBerry. A fost nevoie de predicator să le aducă la comandă. Chiar și în acel moment, unul dintre ei era încă în picioare și privea din când în când la telefon.

Acesta este doar un exemplu cu care sunt sigur că vă puteți descurca. Nebunia BlackBerry este peste tot. Dacă nu ați deținut niciodată un BlackBerry sau nu utilizați dvs. atât de intens, s-ar putea să vă întrebați: Despre ce este vorba? Folosesc intens un dispozitiv BB și de multe ori m-am întrebat cum aș trăi fără BlackBerry. Adevărul este că tocmai se simt foarte mulți oameni de pe BlackBerry.

În acest articol, voi împărtăși cu dvs. cum folosesc propriul meu BlackBerry și aplicațiile care mi-au încântat dispozitivul.

Muncă
Trebuie să fiu conectat la internet atât pe telefon cât și pe PC, deoarece sunt instrumentele mele pentru muncă și învățare. Pentru muncă, e-mailul este esențial pentru mine, iar experiența pe un BB este excelentă. Am setarea contului Gmail pe dispozitivul meu. De asemenea, îmi sincronizează contactele Gmail cu telefonul meu. De asemenea, îmi pot personaliza semnătura din setarea de e-mail. Dacă există un e-mail care necesită o atenție urgentă, pot răspunde repede. Da; Știu că atât de multe alte telefoane fac asta. Cu toate acestea, asta nu ia nimic de la BlackBerry.

BlackBerry Messenger este minunat ca instrument de colaborare. Nu numai că puteți vorbi cu persoane, de asemenea le puteți trimite note vocale, fișiere și imagini. Folosesc BBM pentru a organiza întâlniri cu echipe cu care lucrez.

De asemenea, citiți: Alcatel Flash Specificații: camere frontale duale și dublu

Joaca
Mă străduiesc și joc greu. Lucrez în industria tehnologiei mobile și a rețelelor sociale. Ca atare, instrumente precum Twitter și Facebook sunt comerțul meu. Eu folosesc Ubbertwitter (acum Ubbersocial), o aplicație pentru Twitter și Facebook pentru dispozitivele BlackBerry.

De asemenea, am instalat Snaptu pe BlackBerry. Cu Snaptu, am acces la Facebook, Twitter, fluxurile mele RSS și multe altele.
Există și aplicația Google Mobile, care include Gmail, Google Maps, căutare Google și multe altele prin intermediul browserului.

WhatsApp îmi permite să vorbesc cu utilizatorii iPhone, Nokia și Android.

Captura BlackBerry
Pentru mine principala captura BlackBerry este comoditatea de mesagerie și modul în care este integrat cu servicii precum Twitter, Facebook, WhatsApp, Email, Gtalk și Yahoo Messenger. Este posibil să nu concurezi cu Android, iOS, WindowsPhone7 și Symbian în ceea ce privește numărul de aplicații disponibile, dar capacitatea de comunicare a BlackBerry este pur și simplu minunată.

O altă capcană este tehnologia de compresie a datelor. Nu am putut epuiza abonamentul lunar BIS (Vedeți de ce fiecare echipă de mici afaceri ar trebui să ia în considerare BlackBerry).

Dacă aș folosi un telefon Android, iOS, Symbian sau WP7, sunt sigur că aș avea nevoie de mai mult de 1GB de date lunar (știți că costă N5, 000 cu Glo). Dacă aș folosi date mobile pe oricare dintre celelalte rețele, poate că ar trebui să utilizez planurile de date mobile de N1, 000 pe lună, ceea ce îmi oferă date de doar 100MB sau 150MB. Evident, cu numeroasele aplicații instalate, acest lucru nu ar fi de ajuns.

Acum o ai. Sunt sigur că mulți alți utilizatori BlackBerry împărtășesc sentimentele mele.

De asemenea, citește: Cine spune că nu poate fi romantic?

Deci, care este motivul tău pentru iubirea atât de mult de mure? Ce aplicații de blackberry folosiți și de ce le folosiți?

Unii oameni doar scuipă utilizatorii de blackberry din cauza nebuniei și a atașamentului. Să auzim și de la tine. De ce nu ați folosi niciodată un dispozitiv BlackBerry?

Toți la bord!

Recomandat
Lasă Un Comentariu