Principal » general » BlackBerry 10 Mini Jam din Lagos generează buzz

BlackBerry 10 Mini Jam din Lagos generează buzz

general : BlackBerry 10 Mini Jam din Lagos generează buzz

Nigeria este o fortăreață BlackBerry și a fost potrivit să vedem peste 70 de dezvoltatori de rețele mobile antreprenoriale de la comunitatea dezvoltatorilor din Nigeria să participe la evenimentul de dezvoltatori BlackBerry® 10 Mini Jam din Lagos.

A existat un nivel înalt de interes între participanții la proiectarea aplicațiilor pentru platforma BlackBerry® 10 viitoare.

(LR): Lelany Sommers, manager de dezvoltare de afaceri pentru cercetare în mișcare cu William Ukoh, App Developer Winner; și Michael Weitzel, Manager de parteneriat tehnic - Africa Subsahariană, Research In Motion, la BlackBerry 10 Mini Jam la centrul de co-creare din Yaba, Lagos

A avut loc o competiție la eveniment, iar aplicația BlackBerry "Make We Bet" a fost aleasă de delegații participanți drept cea mai inovatoare aplicație, câștigând un prototip BlackBerry 10 Dev Alpha pentru dezvoltarea mobilă și o tabletă BlackBerry® Playbook ™. William Ukoh, creatorul "Make We Bet" a spus:

"De câțiva ani, BlackBerry a fost o platformă atrăgătoare pentru mine și colegii mei. Am vrut să profit de oportunitatea de a mă întâlni cu colegii mei și de a afla mai multe despre platforma BlackBerry. Experiența a meritat. "

Primele dispozitive BlackBerry 10 sunt așteptate pe rafturi în primul trimestru al anului 2013.

Recomandat
Lasă Un Comentariu