Principal » general » Mai mare nu este întotdeauna mai bine: Nokia are 160% mai multe numere de descărcare de aplicații decât Apple

Mai mare nu este întotdeauna mai bine: Nokia are 160% mai multe numere de descărcare de aplicații decât Apple

general : Mai mare nu este întotdeauna mai bine: Nokia are 160% mai multe numere de descărcare de aplicații decât Apple

De la BGR:

Apple iOS App Store este cel mai popular portal de aplicații mobile pe dispozitivele mobile din lume, dar nu este în mod necesar cea mai bună ocazie pentru dezvoltatori, potrivit firmei research2guidance din Berlin, Germania. Apple are un avantaj față de concurenți în ceea ce privește descărcările globale și numărul de aplicații din App Store, dar aplicațiile individuale au aparent mai multe șanse de succes în ofertele rivale de la Nokia, Microsoft și RIM.

Bună ziua, unii dintre noi am spus acest anunț . Aplicațiile individuale se pierd pur și simplu în toate celelalte magazine de aplicații care sunt sufocate. Acum cifrele validează această poziție.

De la TechRadar:

Se pare că Apple ar putea avea toate numerele mari, dar din punctul de vedere al reușitei de a lupta prin zgomot ca dezvoltator independent, ați putea fi mai bine pe una dintre platformele mai puțin hype.

Numerele nu mint. Uitați-vă la diagramă și la comunicatul de presă complet de mai jos:

Faceți clic pe miniatură din grafic pentru a vizualiza imaginea de dimensiune completă

Aplicații pe magazinul Nokia OVI au avut 2, 5 ori mai multe numere de descărcare în trimestrul 2 2011 comparativ cu aplicațiile pe Apple App Store

"Aplicația medie" are șanse mai mari de a genera descărcări pe platforme "non-hyped" .

În ciuda tuturor hype-urilor din jurul platformelor majore Android și iOS, editorii continuă să privească potențialele ascunse ale jucătorilor de nișă. Rezultatele din trimestrul al doilea al raportului de monitorizare a aplicațiilor smartphone indică faptul că aplicațiile publicate pe platformele mai puțin populare, cum ar fi piața WP7 sau BlackBear AppWorld, generează mult mai multe descărcări în comparație cu Apple App Store.

Concurența semnificativ mai scăzută, dar o bază de utilizatori suficient de mare, care dorește aplicații, sunt principalele motive pentru aceasta. Symbian încă mai păstrează, de departe, cea mai mare bază de utilizatori potențială. Chiar dacă utilizatorii săi sunt incomparabil mai puțin active decât descărcătorii grei ai iOS, acesta generează în continuare volume importante de descărcări pentru editorii Symbian. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că, în timp ce Apple se mândrește cu cele 400.000 de aplicații, magazinul OVI conține mai puțin de o zecime din numărul respectiv.

Privind numerele medii, Android Market nu se află în spatele Apple App Store. În acest trimestru, App-ul mediu Android a atras doar 5% mai puțini utilizatori decât iOS. Concurența este dură.

Totuși, accesarea platformelor de nișă foarte mici nu poate fi cea mai bună idee. LG World! și App Store-ul Samsung încearcă să genereze atenția utilizatorului. Deși LG are mai puțin de 3.000 de aplicații și, prin urmare, este mult mai ușor să fie descoperit acolo, baza de utilizatori este doar prea mică.

Deși platforma Symbian este văzută de unii dezvoltatori ca fiind nefericită și depășită, precum și tranziția Nokia către WP7, care a alimentat discuțiile cu privire la momentul în care Nokia va renunța complet la platformă, starea actuală pare a fi promițătoare. Recent, Nokia a raportat lansarea a trei noi smartphone-uri Symbian Smartphone și a confirmat că acestea nu vor fi ultima dintre produse, nici actualizări, care vor fi livrate pe Symbian.

Găsiți alte evoluții importante ale pieței din trimestrul II 2011, în noul volum al monitorizării pieței de piață Smartphone App Market2. Cel de-al treilea volum al raportului include un capitol special de interes pe piața de telefonie mobilă.

Să sperăm că dezvoltatorii ascultă. Cred că unii sunt. În fiecare zi, văd mereu aplicații noi lansate în magazinul Ovi / Nokia. Firmware nou, telefoane noi și aplicații noi.

De asemenea, citiți: De ce am spus Nu la chat și mesaje pe Facebook

Se face tot mai bine și mai bine. Symbian s-ar putea să fi fost declarat ars luni în urmă, dar asta e sigur că e un heck de cale să arzi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu