Principal » general » O viață mai bună a bateriei sau un internet mai rapid?

O viață mai bună a bateriei sau un internet mai rapid?

general : O viață mai bună a bateriei sau un internet mai rapid?

Ca un utilizator foarte ardent de internet mobil pe gadget-urile mele, am fost întotdeauna confruntat cu dilema de a tranzacționa viața bateriei pentru viteze mai rapide de internet sau invers.

EDGE în rețeaua mea este destul de rapidă la locația mea, așa că am implicit asta de cele mai multe ori. Realitatea este că dacă trec la serviciul 3G mai rapid, durata de viață a bateriei va fi instantaneu înjumătățită. Îmi place viteza pe care o oferă 3G, dar trecerea la 3G pe oricare dintre cele două telefoane mobile va avea ca rezultat căutând undeva pentru a încărca înainte ca ziua să se termine.

Chiar și cu acumulatorul de 2500 mAh care îmi alimentează nota Galaxy, navigarea cu 3G pe telefonul mobil mă va păstra online timp de aproximativ 4 ore, după care voi începe să primesc notificarea privind descărcarea bateriei. Cu situația de putere pe care o avem în țară, singurul lucru rezonabil de făcut este trecerea la 3G numai când vreau cu adevărat să obțin ceva de încărcat rapid sau în cazul unei descărcări rapide.

Pe măsură ce compun acest post, sunt încă pe EDGE pentru a-mi păstra bateria. Dacă utilizați dispozitivul mobil pentru a naviga pe Internet, pe care îl utilizați mai mult - EDGE sau 3G?

Recomandat
Lasă Un Comentariu