Principal » general » Cel mai bun ROM personalizat pentru Xperia X1

Cel mai bun ROM personalizat pentru Xperia X1

general : Cel mai bun ROM personalizat pentru Xperia X1

De când am fost prezentat la interfața flash ROM-uri personalizate pe Windows Mobile de către Brym (vezi articolele sale, Experiența mea cu flash-ROM-uri și Windows Mobile 6.5 ROM-uri de pretutindeni), mi-am strălucit cel puțin 13 RO-uri diferite pe X1-ul meu.

La început, am fost fascinat de perspectivele de a avea versiunea 6.1 a dispozitivului meu actualizat la versiunea 6.5, așa că am jucat cu versiunea 6.5 ROM-uri de la început. Cu toate acestea, nu mi-a luat mult timp să aflu că, la fel de bine ca și unii dintre ei, nu erau atât de stabili.

Modelul meu X1 este un echipament de lucru primar, iar accidentele și înghețurile destul de frecvente nu au fost de acord pentru mine. De asemenea, am observat că înregistrările video pe aproape toate cele 6.5 de ROM-uri pe care le-am încercat nu erau la fel de bune ca pe ROM-ul stocului.

Rezultatul a fost că am început să vânez pentru cei mai stabili ROM-uri personalizate și am constatat că versiunea 6.1 ROM-urile erau ceea ce trebuia să explorez. După ce am încercat câteva dintre ele la recomandarea comunității active din forumul XDA Developers, am constatat că cel mai stabil și cel pe care l-am păstrat este versiunea 6.1 ROM de Smaberg, Touch X 10.1 ULTIMATE X-TREME "FINAL".

Înregistrarea video funcționează bine. Dispune de TouchFlo 3D încorporat, meniuri prietenoase, performanțe bune ale interfeței cu utilizatorul și recepție fină. În timp ce nu are unele din clopotele și fluierele suplimentare ale versiunii 6.5 ROM, funcționează foarte bine și mă menține fericit.

Dacă dețineți un X1, nu puteți merge prost cu Touch X 10.1. Imagini de mai jos.

Citiți de asemenea: Iată câteva sfaturi pentru a economisi combustibil în vehiculul dvs.

Recomandat
Lasă Un Comentariu