Principal » general » Cele mai bune telefoane cu aparate foto din 2018: Aceasta este lista A

Cele mai bune telefoane cu aparate foto din 2018: Aceasta este lista A

general : Cele mai bune telefoane cu aparate foto din 2018: Aceasta este lista A

În general, camerele de pe smartphone-urile au ajuns la maturitate și cele mai multe dintre ele sunt bune. În partea de sus a lanțului alimentar sunt cele mai bune dintre cele mai bune - telefoanele cu aparate foto cu camerele cele mai remarcabile. Dacă vânezi cele mai bune telefoane cu aparate de fotografiat din 2018 pe care banii le pot cumpăra, avem o listă definitivă.

Publicăm această listă în acest moment, deoarece toți producătorii și-au lansat nava-embleme de așteptat, ceea ce înseamnă că toți candidații pentru cele mai bune telefoane cu cameră de la un an sunt acum la masă. Suntem pentru surprize în acest an?

Cele mai bune telefoane cu aparat de fotografiat din 2018

Am obținut lista noastră de la benchmarking-ul DxOMark Mobile al camerelor smartphone, iar rezultatele sunt interesante. Iată telefoanele cu cele mai bune camere pe care le puteți cumpăra astăzi:

  1. Huawei P20 Pro
  2. HTC U12 +
  3. Huawei P20
  4. Samsung Galaxy S9 +
  5. Xiaomi Mi 8
  6. Google Pixel 2
  7. Apple iPhone X
  8. Huawei Mate 10 Pro
  9. Xiaomi Mi Mix 2S
  10. OnePlus 6

Rețineți cum concurența a împins Google Pixeli și Apple iPhone din primele 5. Uimitor. De asemenea, primele trei smartphone-uri sunt de la Huawei și HTC, iar în top 5 este un smartphone Xiaomi.

OnePlus a făcut de asemenea prima listă de 10, ceea ce reprezintă un alt impresionant spectacol.

Huawei P20 Pro este unul dintre cele mai bune telefoane cu cameră din 2018

În total, Huawei nu are numai cel mai bun telefon cu cameră din 2018, și anume Huawei P20 Pro, compania are de asemenea un număr total de 3 telefoane pe lista de top 10. Acest lucru sugerează că Huawei și-au reglat tehnologia camerei. Un telefon excelent cu camera foto poate fi un fluke. Dar trei?

De asemenea, citiți: nimic nu bate blițul Xenon (încă)

Există încă o surpriză pe această listă. Un alt producător chinez, Xiaomi, are două telefoane listate.

Fiecare brand care face un aspect are doar un singur dispozitiv pe lista celor mai bune telefoane cu aparate foto din 2018.

Deci, dacă doriți cele mai bune - decât telefoanele cele mai bune cu care puteți cumpăra bani chiar acum, acestea sunt cele mai bune dintre cele mai bune. Pozițiile unora dintre ele pe listă pot fi chiar discutabile, dar toate au camere care produc fotografii și videoclipuri uimitoare.

Puteți citi modul în care DxOMark Mobile înregistrează camerele inteligente AICI.

Recomandat
Lasă Un Comentariu