Principal » general » Cele mai bune aplicații Android pentru studenți

Cele mai bune aplicații Android pentru studenți

general : Cele mai bune aplicații Android pentru studenți

Dacă sunteți student și dacă vă aflați în posesia unui dispozitiv Android, veți dori cu siguranță aplicații care să vă ajute în planificarea cercetării și planificării. Am căutat lungimea și lățimea Magazinului Google Play pentru a vă aduce aplicații de vârf care vă vor ajuta în viața dvs. ca student, adăugând productivitatea dvs. și împiedicând redundanța, bucurați-vă!

Ceas cu alarmă

Cel mai bun ceas deșteptător pe care l-am găsit după căutarea nesfârșită prin Magazin Google Play este aplicația de rutină de dimineață . Acest ceas deșteptător se abate de la ceea ce am așteptat de la aplicațiile de alarmă cu omiterea butonului de amânare.

După ce setați ceasul deșteptător și specificați ora alarmei, alarma poate fi oprită numai prin scanarea unui cod QR sau a unui cod de bare. Un cod de bare nu ar trebui să fie atât de greu de găsit, un loc bun pentru a obține unul este în spatele manualelor tale preferate.

Deci, atunci când începe să sune, NU trebuie să scanați codul, altfel alarma continuă să sune și să sune. Dacă vă opriți telefonul, imediat îl puneți înapoi, alarma începe să sune încă o dată.

Descărcați rutina de dimineață din Magazin Google Play

Dicţionar


Merriem Webster este o aplicație dicționar foarte recomandată pentru studenții care doresc să obțină definițiile lor. Aceasta include o caracteristică de pronunție, deși necesită o conexiune activă la Internet. Limba de design este încă blocată în terenul Gingerbread, dar servește scopului său foarte bine pentru studenții iubitori de gramatică Eye.bee.kay-esque . Această aplicație pentru dicționar este de asemenea un favorit al domnului nostru Mo, așa cum este al meu.

De asemenea, citiți: petiția Symbian Enthusiasts pentru eliberarea codului sursă

Descărcați dicționarul Merriem-Webster din Magazin Google Play

orar

Cea mai bună aplicație de orar pe care am întâlnit-o pe Android este aplicația potrivită numită Calendar . Are caracteristici pe care unele alternative plătite nu se apropie. Puteți seta datele cursurilor, numele lectorilor individuali, numerele de subiect pentru codificarea culorilor, un widget frumos și o mulțime de caracteristici suplimentare pe care le veți aprecia atunci când începeți să le utilizați.

Am menționat că este și frumos? Mâinile în jos, aceasta este cea mai bună aplicație de orar pentru Android pe care am întâlnit-o. Și pentru prețul liber, spun că primești o înțelegere bună. Dacă sunteți student și utilizați un dispozitiv Android și nu aveți această aplicație instalată, sunteți pe un drum lung!

Descărcați orar din Magazin Google Play

Cititor

Aceasta este o categorie esențială dacă sunteți într-adevăr un student. Este cel mai bun cititor de ePub / PDF pe care l-am îndrăgit după atât de multe aplicații lipsite de claritate. Nume: SmartQReader . Acesta dispune de o interfață curată care face documente PDF extrem de rapid, cel mai rapid am văzut de fapt, fără nici un indiciu de întârziere. Puteți clasifica cărțile în funcție de filele din stânga, astfel încât devine mult mai ușor să sortați materialele astfel încât redundanța să fie redusă și obținerea documentelor dvs. este proastă. Puteți semna / scrie și pe documente PDF. Mâinile în jos este cel mai bun cititor PDF pe care l-am văzut pentru Android.

Descărcați SmartQReader din Magazin Google Play

Document Editor

Deci, din albastru trebuie să deschideți sau să editați un document Office pe dispozitivul dvs. Android, Kingsoft Office vă acoperite. Puteți vizualiza, edita și distribui fișiere Office direct de pe dispozitiv. Cea mai bună parte este că aplicația este gratuită. Kingsoft Office nu este genul de aplicație care vă solicită să faceți upgrade, toate funcțiile fiind gratuite la instalare. Având în vedere că concurenții la biroul Kingsoft au costat mai mult de 5 dolari, ar trebui să mergeți înainte și să îl descărcați. Nu știi niciodată.

De asemenea, citiți: Cum să difuzați aplicațiile Java pe dispozitive Android

Descărcați Kingsoft Office din Magazin Google Play

cheltuieli

Un lucru foarte important pe care veți avea nevoie ca student este banii și trebuie gestionat corespunzător. Deci m-am dus la vânătoare pentru o aplicație excelentă de gestionare a banilor / cheltuieli de urmărire. Chiar dacă vânătoarea sa dovedit dificilă, în cele din urmă am găsit o aplicație numită Cheltuieli de urmărire 2.0 .

Mai întâi vă stabiliți bugetul, apoi moneda și, de atunci, puteți adăuga atât cheltuielile dvs. unice, cât și cele recurente și vă va stabili o marjă de economisire împreună cu avertismentele, dacă veți merge într-o zi petrecută într-o chestiune de cheltuieli. Cheltuieli 2.0 este la fel de frumos ca este funcțional și a devenit acum meu go-pentru a finanța app.

Notă: nu am testat-o ​​pe telefoanele Android, dar funcționează perfect pe tableta mea. Da-mi feedback dacă funcționează pe telefoane Android, așa că mă pot actualiza după cum este necesar. Mulțumiri

Descărcați Tracker de cheltuieli 2.0 din Magazin Google Play

Concluzie

Deci, acolo aveți, aplicațiile care au devenit esențiale pentru a-mi trăi zi de zi ca student. În prezent mă revizuiesc și mai mult, astfel încât această postare va fi actualizată în timp cu concluziile mele. Distribuiți aplicațiile care vă ajută în viața de zi cu zi și ca student. Noroc!

Recomandat
Lasă Un Comentariu