Principal » general » Fiind Tech Savvy ar putea să vă salveze sarcini de Heartache și Cash

Fiind Tech Savvy ar putea să vă salveze sarcini de Heartache și Cash

general : Fiind Tech Savvy ar putea să vă salveze sarcini de Heartache și Cash

Pe data de 10 februarie 2010 am încheiat o înțelegere cu doamna de vânzări la unul dintre cele mai importante magazine IT din Nigeria pentru a prelua livrarea unui Dell Vostro A840 la prețul de N92, 900. Aceasta a fost după ce am cercetat piața pentru fratele meu mai mic care dorea un laptop HP sau Dell sub N98, 000. În timp ce preferam un alt element, un Acer E-Machine E725, care era mai ieftin la N88, 000 și avea caracteristici mai bune (cel mai bun dintre ele fiind Bluetooth și camera web construită pe care Dell Vostro A840 lipsea), m-am stabilit pentru Dell. Oferta a inclus o cameră web externă, în special o cameră Web Logit.

În ziua de după discuția noastră, eram la magazinul de vânzare cu amănuntul și plăteam pentru laptop. Așa cum a fost scris în oferta / anunțul lor, o camă externă a fost adăugată la mix. În graba de a mă întoarce acasă (pentru că am această condiție, de câte ori am ceva de mare valoare pentru mine, mă simt ca și cum toată lumea din jurul meu este un hoț potențial și are drept scop să mă scape de lucrurile mele.) Am uitat să ofer webcam-ului o privire detaliată până când am ajuns acasă în siguranță.

La domiciliu, am despachetat camera web numai pentru a afla la consternarea mea că mi-a fost dat unul dintre acele săraci produse în China. Era atît de proastă încât arăta că carcasa era sculptată cu un cuțit. Ca o chestie extraordinară, căptușelile erau deja în mișcare.

Dezgustat de mine pentru că eram atât de proastă că nu am verificat aparatul de fotografiat la punctul de vânzare, am sunat pe doamna de vânzări și, după multe deliberări, mi sa cerut să mă întorc a doua zi ca să-l schimb.

De asemenea, citiți: Android preia Symbian ca cea mai bine vândută platformă smartphone din lume în Q4 2010

A doua zi, am așteptat peste o oră la sediul principal, înainte ca unul dintre reprezentanții săi să meargă la mine. Mi-a spus că camera nu era deloc rău, chiar dacă era "China". Am refuzat și mi-a argumentat cu tărie că nu am părăsit sediul fără o cameră web Logit. Singurul motiv pentru care am cumpărat laptop-ul a fost pentru că anunțul a spus LOGIT WEBCAM nu CHINA WEBCAM .

S-au cerut din nou scuze și mi-a oferit încă un alt site Web din China, care de altfel a fost mai bine ambalat decât primul;). Într-o propoziție, am clarificat că vroiam să-mi scriu WEB. Nimic mai mult; nimic mai putin. Oarecum frustrat de comportamentul meu aroganta si de aroganta mea (Nu vina pe mine, mi-am platit banii si asa ca trebuie sa cer o calitate pentru banii mei), a plecat si a primit " Oga " (Yoruba pentru Boss) sa vorbeasca cu mine.

" Oga " sa lansat într-un discurs care sa încheiat, spunându-mi că bucata de prostii era cu mult mai bună decât o cameră web Logit. Înăbușind greutatea mâniei mele, i-am spus că am văzut și am folosit o cameră web Logit în trecut și nu-mi pasă dacă simte că webcam-ul din China este mai bun decât Logit. Fratele meu mic se aștepta la o cameră Web Logit și trebuia să-l primească! Sa mă ajute Dumnezeu!

Văzând că discursul său de vânzător mi-a fost irosit, sa sculat, a fost însoțit de directorul general al companiei și sa întors să-mi spună că nu există nici o cameră web Logit disponibilă pe piață. El ma asigurat că ar putea să-mi aducă o cameră Web Creativă dacă aș putea să-mi fac răbdare. Aparent, au trebuit să o cumpere în altă parte. După ce am folosit playerul mp3 Creative muV100 în trecut, știam că este o marcă de calitate, așa că am acceptat oferta.

De asemenea, citiți: Star N9500, un Samsung Galaxy S4 knock-off, nave cu spyware

Treizeci de minute mai târziu, a înmânat un nou produs Creative Live! Cam Chat, cu plângerea că le-a costat mult peste ceea ce am plătit pentru el și că nici măcar nu știa de ce camera web a fost așa de costisitoare atunci când are aceeași funcție ca cea "chineză".

Chat Live Chat Creativ

Apoi am instalat și testat camera Web și când a văzut calitatea imaginii, a trebuit să recunoască faptul că calitatea era mai bună decât celelalte camere web.

I-am mulțumit grațios pentru înțelegerea lor și am plecat după ce m-am gândit că, datorită modului în care au tratat situația; Am fost de cele mai multe DEFINITELY va continua să facă afaceri cu ei, precum și le recomandă prietenilor mei.

Lectie pentru toata lumea : Daca nu stiam cum sa fac webcam-uri si calculatoare etc, as fi terminat cu un webcam USELESS . Chiar dacă nu sunteți tehnologie savuroasă, încercați să cercetați ceea ce cumpărați pe internet înainte de a intra pe piață unde o minte nedeterminată poate fi făcută pentru a cumpăra niște COSTLY CRAP ! Vorbesc din experiență? .

Lecții pentru firma IT : au făcut o pierdere deoarece anunțul pe care l-au prezentat nu era în concordanță cu ceea ce oferiau de fapt și de când laptopul a fost deschis, nu mi-au putut oferi o rambursare și, prin urmare, nu aveau opțiunea altele decât plata mai mult pentru a obține o cameră web bună. În același timp, aceștia au arătat un pic de profesionalism așteptat de la o unitate mare ca a lor.

Pentru MD al firmei implicate spun o mare mulțumire pentru rezolvarea problemei cât mai amical posibil. O problemă a poliției / instanței a fost evitată cu grijă deoarece mama, ca întotdeauna, aștepta cu răbdare să provoace probleme dacă eroarea nu a fost corectată.

Citește de asemenea: Circusul Absurdului, o carte tipărită pe un BlackBerry

Aveți un băiat de weekend minunat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu