Principal » general » Iată telefonul Yahoo

Iată telefonul Yahoo

general : Iată telefonul Yahoo

Ei bine, bine, bine. Ce stii? Se pare că există un telefon Yahoo? Am intrat într-un articol despre Wap Review, care conținea știri despre dispozitiv. Din articol:

Viceprimarul VP al Irv Henderson, directorul de produs, a dezvăluit existența unui "telefon Yahoo" disponibil acum în Indonezia. Yahoo One Touch Net de la Alcatel este un telefon cu o gamă medie de funcții QWERTY care seamănă cu un BlackBerry. Ea are un preț de sub $ 100 subvenționat și este realizat de TCT Mobile Limited din Hong Kong, o asociere între Alcatel-Lucent și TCL Communication din China. Telefonul Yahoo utilizează Opera Mini Browser și rulează jocuri și aplicații Java ME. Dispune de o cameră de 2MP, conectivitate Bluetooth, 2.5G (Edge) și un suport optic. Există aplicații sau linkuri pentru Yahoo Mail, Messenger, Contacte, Calendar, pagina de pornire Yahoo, Yahoo Search with Voice, Yahoo Social Pulse și Flickr.

Citiți articolul complet de la Wap Review - Mobile 2.0 Business Day - Telefonul și inovația Yahoo din Africa și Asia

Mai multe informații despre telefonul Yahoo sunt disponibile pe site-ul Alcatel Mobile phones.

Mă întreb dacă vom vedea vreodată acest lucru în Nigeria. Telefoanele Alcatel nu mai sunt în circulație aici, deoarece au fost ani în urmă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu