Principal » general » Iată, noua generație de dispozitive MiFi

Iată, noua generație de dispozitive MiFi

general : Iată, noua generație de dispozitive MiFi

Mai puțin de o lună în urmă, am scris un articol intitulat "Dispozitivele MiFi trebuie să devină mai ușor de utilizat". În acest articol, s-au plâns de limitările actualelor dispozitive MiFi și au făcut următoarele cazuri pentru îmbunătățirea lor:

Primul pe lista mea este abilitatea de a vă abona la un plan de date chiar pe dispozitiv. Aceasta înseamnă funcționalitatea SMS și USSD. În acest moment, fie trebuie să scoateți SIM-ul pentru a pune un telefon sau a conecta la un PC pentru a face acest lucru. Același lucru este valabil pentru verificarea utilizării dvs., care este al doilea element din lista mea. Da; este o listă scurtă, dar adăugarea abilității de a efectua aceste două sarcini pe dispozitivul însuși va lua dispozitivele MiFi la un nivel complet nou de utilizare prietenoasă. Acest lucru necesită, de asemenea, anumite mijloace de introducere a textului, desigur. În lumea de astăzi a tehnologiei touchscreen, poate că nu va fi atât de dificilă?

Păi, băieții de la AT & T și Novatel păreau să se gândească la fel ca mine. Ei au lansat MiFi Liberate, un dispozitiv MiFi care vine cu un ecran touchscreen pentru o navigare ușoară, permițând utilizatorilor să monitorizeze utilizarea datelor, să vizualizeze lista dispozitivelor conectate, să schimbe parola fără fir și să vadă cât de multă baterie a rămas gizmo. Durata de viață a bateriei este de așteptat să dureze până la 11 ore într-o singură încărcare. De asemenea, MiFi Liberate dispune de un slot pentru carduri microSD și de găzduire și streaming de fișiere media.

Vorbește despre inovație. Discuție despre un MiFi mai ușor de utilizat.

Aștept cu nerăbdare să văd dispozitive similare MiFi specificate care nu sunt specifice rețelei. Voi primi una pentru a înlocui actualul meu tip de școală veche Huawei.

Citește și: Evenimentul Apple Special pe 1 septembrie 2010

Sursă. Mulțumită lui Onyeugbo Magnus pentru oprire.

Recomandat
Lasă Un Comentariu