Principal » general » Iată BlackBerry accesibile

Iată BlackBerry accesibile

general : Iată BlackBerry accesibile

N-am crezut niciodata sa vedem ziua in care un brand nou dispozitiv traditional Blackberry ar costa mai putin de N60, 000. Dar ziua aceea este aici. În sfârșit, RIM a încercat să pătrundă pe piața mid-range și și despre timp.

Blackberry 8520 este dispozitivul prin care are loc această tranziție și a fost denumit în mod cert Blackberry Lite în anumite zone.


Pentru a realiza această soluție cu costuri reduse, RIM a renunțat la caracteristici și trebuie să fiți conștienți înainte de a vă lăuda cu privire la modelul 8520. Aici mergeți:

  1. 8520 nu are 3G, deci ai rămas cu GPRS și EDGE pentru date
  2. camera este de numai 2 mega-pixeli, deci nu te opri pentru a putea face fotografii pe care le poți folosi pentru orice utilizare serioasă
  3. nu există nici GPS

Tastatura QWERTY este tradiționalul Blackberry, iar utilizatorii nu trebuie să se aștepte la probleme din această direcție.

Desigur, dacă sunteți după mult mai multă funcționalitate și valoare, puteți petrece aproximativ același lucru pentru a obține un Nokia E71, Nokia E75, Samsung Jet, și să obțineți 3G, HSDPA, Wi-fi, GPS, camera mult mai bine, etc

Dar, dacă nevoile dvs. primare sunt e-mail și imagine corporative PUSH (da, asta este ceea ce majoritatea proprietarilor Nigerian BB iau dispozitivele lor) și nu doriți să cheltuiți prea mult, BB 8520 beckons pentru tine.

Dar pentru cei care au dorit să se alăture clubului Blackberry, puteți face acest lucru fără a rupe banca.

Recomandat
Lasă Un Comentariu