Principal » general » Deveniți un dezvoltator Android la atelierul Fasmicro MASTER 2011

Deveniți un dezvoltator Android la atelierul Fasmicro MASTER 2011

general : Deveniți un dezvoltator Android la atelierul Fasmicro MASTER 2011

Android este o platformă mobilă de ultimă generație care a câștigat un impuls în ultimii ani. Dezvoltat de Google pe baza kernel-ului și a Java-ului, acesta oferă oportunități practic nelimitate datorită licenței sale open-source.

În lumea de telefonie mobilă, nu este nicio veste că Android este aici pentru a rămâne. Este cea mai rapidă creștere a platformei mobile de calcul în momentul de față și este probabil să rămână așa de ceva timp.

Oportunitățile pentru dezvoltarea aplicațiilor pentru Android abundă și, dacă v-ați gândit să deveniți un dezvoltator Android, o oportunitate este aici.

FASMicros MASTERs este un atelier care va aduce experți de bază din întreaga lume în Nigeria. Ediția de fată va avea loc la Owerri în februarie 2011. MASTER-urile vor cuprinde două module, livrate independent, după cum urmează -

  • Modulul I: Calculul mobilității și dezvoltarea aplicațiilor Android
    14-16 februarie 2011
  • Modulul II: Sisteme încorporate - FPGA, Microcontroler - PIC și SX și CAD
    17-19 februarie 2011

Modulul I este un curs hands-on Android conceput pentru a oferi abilități și experiențe esențiale dezvoltării de aplicații pe platforma mobilă Android. De-a lungul cursului, participanții vor dezvolta aplicații din viața reală, care pot servi drept bază pentru viitoarele lor proiecte Android. Eclipse și SDK Android sunt folosite ca medii de dezvoltare în întreaga clasă.

Scopul este ca, după acest atelier, participanții să poată dezvolta aplicații de viață reale sau, dacă este cazul, să introducă cursuri relevante în instituțiile lor terțiare.

Puteți obține mai multe detalii despre înregistrarea pe site-ul Fasmicro.

Ajutor Mobilitate Nigeria câștigă venituri de referință: Dacă vă înregistrați pentru eveniment, vă rugăm să includeți numele nostru ( Mobilitate Nigeria ) și adresa noastră de e-mail ( mobilitate [@] mobilitynigeria.com ) în timpul înregistrării.

De asemenea, citiți: Dacă acest smartphone Palm de 3 inch este real, ceea ce sa întâmplat în 2011 se va întâmpla din nou
Recomandat
Lasă Un Comentariu