Principal » general » Fiți atenți la ceea ce solicitați - Interfețe de utilizator fanteziste Et Al

Fiți atenți la ceea ce solicitați - Interfețe de utilizator fanteziste Et Al

general : Fiți atenți la ceea ce solicitați - Interfețe de utilizator fanteziste Et Al

Știi cuvintele, fii atent la ceea ce cere.

Symbian și Blackberry au fost cunoscute pentru eficiența resurselor în ceea ce privește consumul de energie și de date. De-a lungul timpului au venit noii copii pe bloc, iOS și Android, și după ce au avut un gust de interfețe de utilizator fanteziste pe acele platforme, o mulțime de utilizatori Symbian și blackberry au început să se plângă.

Ei bine, Blackberry și-a dezvoltat interfața de utilizator, iar noul Nokia Belle are un interfață utilizator la standarde moderne. Problema este că, pentru alimentarea noilor UI-uri, trebuie să fie introduse procesoare mai puternice. Introduceți noul range of blackberry OS7 și noile smartphone-uri Nokia Belle.

Ghici ce?

Utilizatorii BlackBerry acum jură pe bărbații părinților că viața bateriei pe noile dispozitive este o prostie. Errr ... care sună ca ceva pe care utilizatorii Android și iOS i-au plâns de ani de zile.

Partea ciudată este că utilizatorii Nokia Belle par să găsească încă o viață satisfăcătoare a bateriei pe dispozitivele lor. De fapt, aproape toată lumea, cu un dispozitiv Symbian Anna, care a făcut upgrade la Nokia Belle, a vorbit despre o viață îmbunătățită a bateriei. Ce stii?

Bine, Nokia Belle pare a fi excepția. Cu toate acestea, nu putem ignora masele echipate BlackBerry care sunt în prezent frustrate cu consumul de energie de pe dispozitivele lor. Un membru al echipei de mobilitate a jurat să-și degradeze Torch 9810 de la OS7.1 până la OS7, din cauza acestei probleme. Ea a avut o viață mult mai bună a bateriei pe OS7.

De asemenea, RIM nu a ajutat lucrurile: emblema anterioară, Bold 9780 avea o baterie de 1500 mAh, iar înlocuirea sa, 9900, are o baterie de 1230 mAh. Scuzati-ma?

De asemenea, citiți: Sleek on a Budget: Elephone C1 Specifications & Price

De asemenea, trebuie să adaug faptul că, după ce am jucat cu cel puțin trei OS7 BlackBerries, mi se pare că aceste dispozitive se simt adesea puțin subutilizate - chiar și atunci când procesoarele de 1GHz rulează spectacolul. Poate că este nevoie de mai mult RAM. Atingerea îndrăzneață 9900 are doar 768 MB. De ce, oricine?

Folosind WebOS pe HP TouchPad, adesea am sentimentul că procesorul încearcă să țină pasul cu interfața foarte fluidă și plăcută.

Toate acestea conduc la momente frustrante uneori, în ciuda beneficiilor și pozitivelor acestor dispozitive.

Totuși, în ciuda acestor lucruri, trebuie să îmbrățișăm viitorul, indiferent de cât de neplăcut ne face. Interfețele de utilizare a fluidelor sunt prezente și viitoare.

Nimeni nu pare sigur cu privire la viitorul WebOS, dar cel puțin fanii BlackBerry pot aștepta cu nerăbdare OS10.

Recomandat
Lasă Un Comentariu