Principal » general » BBM pentru Windows Phone obține țiglă transparentă; săptămâna viitoare

BBM pentru Windows Phone obține țiglă transparentă; săptămâna viitoare

general : BBM pentru Windows Phone obține țiglă transparentă;  săptămâna viitoare

Noaptea trecută, un mobilista, @psyno, a rupt știri despre țiglă transparentă acum disponibilă pentru BBM pentru Windows Phone. Aruncați o privire la o recoltă a screenshot-ului pe care l-a scris pe tweeted:

De asemenea, peste la BlackBerry Inside, aici este o actualizare a datei de lansare preconizate pentru BBM pentru Windows Phone:

Următorul este BBM pentru Windows Phone, care vine săptămâna viitoare . Când am anunțat versiunea beta privată cu câteva săptămâni în urmă, toate cele 10 000 de sloturi de testare au fost luate în 24 de ore. Excitarea este acolo. Numerele sunt acolo. Momentul este acolo.

Aici, la MOBILITY, știm că cererea pentru BBM de la utilizatorii Windows Phone este imensă. ca o chestiune de fapt, lipsa de BBM este ceea ce îi împiedică pe unii oameni să treacă la Windows Phone ca platformă primară. Personal cunosc o mână de oameni care, după ce s-au întrebat despre cumpărarea unui telefon Windows, au optat pentru Android doar pentru că BBM nu era disponibil pe primul. BBM este atât de important în aceste părți. Așteptăm cu nerăbdare ca dispozitivele Windows Phone să fie comercializate și ca "BBM gata".

Recomandat
Lasă Un Comentariu