Principal » general » Platforma Socială BBM intră în Beta publică

Platforma Socială BBM intră în Beta publică

general : Platforma Socială BBM intră în Beta publică

Platforma socială BBM (BlackBerry Messenger) se lansează oficial în public beta.

Aceasta înseamnă că comunitatea dezvoltatorilor BlackBerry poate profita acum de avantajele sociale puternice ale serviciului BBM extrem de popular (o bază de utilizatori activă de peste 35 de milioane).

Experiență dezvoltată de dezvoltatori - Funcții de mobilizare
Cu această versiune beta, dezvoltatorii Java au acces la API-uri și funcții care le permit să construiască funcții importante în aplicațiile lor. Acestea sunt bazate pe permisiuni de utilizator și includ accesarea și actualizarea câmpurilor în profilul utilizatorului, crearea de zone personalizate în profilul utilizatorului, inițierea și încorporarea chat-urilor cu prietenii, inițierea transferurilor de fișiere, partajarea de aplicații virală cu prietenii în lista lor de contacte.

Dezvoltatorii au, de asemenea, capacitatea de a testa fluxul exact de lucru și integrarea BBM pe care se pot aștepta să le vadă pe un dispozitiv live. Acest lucru este posibil prin simulatoare speciale pentru BlackBerry Smartphone OS 5.0 și 6.0.

Mai mulți dezvoltatori vor beneficia de avantajele uimitoare ale platformei sociale BBM începând cu aprilie 2011, când este planificat să se adauge un suport complet pentru platforma BlackBerry WebWorks.

Îmbunătățirea experienței utilizatorului final - Mai mult decât chat
Cu această lansare, Platforma Socială BBM revoluționează interacțiunile sociale. Experiența utilizatorului final poate fi acum extinsă dincolo de mesageria / chat-ul la o nouă varietate de aplicații care implică social, inclusiv multimedia, jocuri, servicii bazate pe locație (LBS), VoIP, video și comerț. Ceea ce a fost anterior o experiență solitară devine acum o experiență socială. Utilizatorii câștigă capacitatea de a descoperi noi aplicații cu prietenii și de a împărtăși experiențele și conținutul în timp real cu cercul lor interior. Ei se bucură de avantajele totale ale comunității BBM - iminență și reacție fără precedent și de neegalat.

De asemenea, citiți: Apple nu spune nici o problemă de recepție; doar barele de semnal

Mai multe informații despre platforma socială BBM și cum îi permite dezvoltatorilor să adauge caracteristicile sociale pentru aplicațiile Super Apps pot fi găsite pe BlackBerry DevBlog la //devblog.blackberry.com/2011/03/bbm-sdk/

Detalii suplimentare despre BlackBerry Messenger și linkurile către paginile de descărcare Beta BlackBerry Messenger SDK și la Ghidul de inițiere BlackBerry Messenger sunt disponibile la www.blackberry.com/developers/bbm.

Recomandat
Lasă Un Comentariu