Principal » general » BBM a stabilit să introducă abilitatea de a trimite și de a primi fonduri prin PayPal

BBM a stabilit să introducă abilitatea de a trimite și de a primi fonduri prin PayPal

general : BBM a stabilit să introducă abilitatea de a trimite și de a primi fonduri prin PayPal

BlackBerry în ultima vreme au adăugat în mod constant noi caracteristici la BBM pentru a atrage mai mulți utilizatori. Chiar acum, ei sunt pe cale de a lansa opțiunea pentru utilizatorii BBM de a trimite și primi fonduri prin intermediul PayPal. De fapt, această caracteristică este deja disponibilă în cea mai recentă versiune beta a BBM, deși este disponibilă doar pentru testeri în Canada.

Într-un interviu acordat directorului de marketing al produselor de consum, Matt Gromada, el a dezvăluit că pur și simplu conectați contul PayPal la BBM pentru a începe. Odată ce contactele dvs. BBM fac la fel, puteți începe să trimiteți și să primiți bani - este atât de simplu. De asemenea, el a dezvăluit că nici măcar nu aveți nevoie să aveți aplicația Paypal instalată pe telefon pentru ca aceasta să funcționeze.

Am fi curios să aflăm cum va funcționa acest lucru în locuri precum Nigeria, care sunt deja restricționate de la primirea plăților. Eu personal va fi recunoscător dacă funcționează. Puteți citi întregul interviu AICI.

Recomandat
Lasă Un Comentariu