Principal » general » BBM Group afectează performanța pe BlackBerry

BBM Group afectează performanța pe BlackBerry

general : BBM Group afectează performanța pe BlackBerry


Dupa ce am folosit opt ​​dispozitive BlackBerry - Curve 8520, Curve 8300, Curve 8360, Curve 9860, Bold 9650, Torch 9800, Bold Touch 9900 si Torch 9810 - concluzia mea este ca aderarea la un grup BBM pe dispozitivul dvs. va afecta performanta dispozitiv sever. BlackBerry dvs. va deveni lent într-un mod de coșmar.

De fiecare data cand m-am alaturat unui grup BBM pe toate dispozitivele BlackBerry mentionate mai sus, dispozitivele au inceput sa arate laguri serioase si inghetare. BlackBerry OS 7 nu a schimbat nimic. Modelul este același.

Un prieten este abonat la trei grupuri BBM, și ea găsește folosind BlackBerry hellish. Trei grupuri! Din nefericire pentru ea, ea spune că toate cele trei sunt importante și legate de muncă, astfel încât nu este în măsură să se îndepărteze de la ei. În mod personal, atunci când decăderea și înghețarea au devenit insuportabile pentru mine, m-am îndepărtat de faimosul grup de mobilitate BBM (presupun că mi se pare că mi-e dor de mine acum. Îmi pare rău băieți, dar eu nu pot suporta nici un fel de ineficiență).

De la ieșirea din toate activitățile din grupul BBM, BlackBerry-ul meu a funcționat neted și nu am experimentat niciunul dintre decalările serioase cu care eram obișnuit. În cele din urmă, sunt un utilizator BlackBerry fericit.

Dacă vă confruntați cu lacune severe și înghețarea pe BlackBerry, este posibil să aparții unui grup BBM. Ieșiți din grupul (grupurile) și veți avea performanțe mai bune pe dispozitiv.

Recomandat
Lasă Un Comentariu