Principal » general » Bătălia Platformelor Smartphone

Bătălia Platformelor Smartphone

general : Bătălia Platformelor Smartphone

Piața smartphone-urilor este interesantă și am urmărit-o îndeaproape. Unul dintre factorii cheie de pe piața smartphone-urilor este disponibilitatea (sau altfel) a aplicațiilor terțelor părți pentru platformele respective. A fost împins că piața smartphone-urilor nu poate suporta mai mult de trei (3) ecosisteme de aplicații.

Dacă mergem prin statisticile curente sunt ceva de făcut, se pare că platformele care vor alcătui această triadă de top sunt: ​​Android, iOS și Windows Phone. Windows Phone a depășit BlackBerry în ceea ce privește numărul mare de aplicații, deși BlackBerry deține încă un segment de piață mai mare pentru moment.

În afara triadei
Impresia se datorează faptului că un sistem / platformă smartphone nu este viabil dacă se află în afara triadei. Este adevărat că o platformă smartphone trebuie să aibă o mare disponibilitate de aplicații pentru ca aceasta să aibă experiență de creștere și / sau să fie viabilă pe piață?

Examinând asta, arunc o privire la Bada OS, care a cunoscut o creștere lăudabilă de la introducerea sa.

Bada nu are un ecosistem de aplicații robust. Nici nu are un ecosistem de servicii ca iTunes-ul Apple sau Live / Zune de la Microsoft pentru a lege.

Cu toate acestea, Bada OS creste.

Introduceți nișa
Este clar pentru mine că în timp ce noi vom avea aproximativ trei OS-uri de smartphone-uri importante cu ecosisteme de aplicații vibrante, piața este foarte capabilă să susțină alte sisteme de operare de nișă în afara triadei dominante.

Propunem că, în final, vom avea triada plus un număr de alții viabili, cu o acoperire mai mică și mai largă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu