Principal » general » Test de baterie: Samsung Galaxy Nota II

Test de baterie: Samsung Galaxy Nota II

general : Test de baterie: Samsung Galaxy Nota II

Ieri, am pus Nota Galaxy prin pașii săi pentru a vedea cât timp bateria de 3100 mAh va dura sub o utilizare intensă de la mine care rulează sarcinile obișnuite pe care le folosesc smartphone-urile mele de zi cu zi.

L-am încărcat până la valoarea de 100% și l-am deconectat de la ora 9.48. Nu am fost cu un PC deloc toată ziua și tot calculul meu a fost făcut pe nota II. Deci, de unde am folosit N7100?

Rețeaua a fost fixată permanent în modul 3G. Am luat nouă (9) fotografii cu aparatul foto, am vorbit la telefon pentru un timp total de aproximativ 5 minute și am avut o conexiune activă 3G de utilizare consistentă pentru e-mail, web, WhatsApp, Twitter și câteva utilizări intermitente ale aplicației WordPress. Nota II nu a mai fost folosită pentru mai mult de 15 minute în orice moment, cu excepția a trei pauze de 30 - 45 de minute fiecare.

Bateria Nota II se desfășoară toată ziua până la ora 10, 12, când dispozitivul phablet se oprește. Aceasta este o alergare de 12 ore și 24 de minute de utilizare grele. Acest lucru este impresionant pentru un dispozitiv cu un display imens de 5, 5 inch și un procesor quad-core de 1, 6 GHz.

Imaginea de mai jos a fost preluată din meniul Utilizare a bateriei din Setări după ce am reluat Notă II. Pentru a-l reporni după golirea complet a bateriei a însemnat că trebuie să-l păstrez conectat la o priză de perete pentru a-l alimenta (puteți vedea că acesta se încarcă la 4%), astfel că citirea oferă o cifră exactă a câte ore a pornit ultima pe baterie.

De asemenea, citiți: Tag Heuer Connected: Când un smartwatch costă 10.000 $

Orice smartphone care îmi poate da o alergare de 12 ore în condiții grele merită laudă. Dacă doriți să uitați că aveți un cablu de încărcare și că puteți trăi cu dimensiunile, Galaxy Nota II este foarte recomandată.

Recomandat
Lasă Un Comentariu