Principal » general » Durata de viață a bateriei pe X10 Mini pro

Durata de viață a bateriei pe X10 Mini pro

general : Durata de viață a bateriei pe X10 Mini pro

Durata de viață a acumulatorului a devenit o durere de cap ceresc pentru majoritatea smartphone-urilor cu touchscreen de astăzi. Afișajele cu interfețe de utilizator fanteziste care necesită CPU-uri de ceasuri superioare, pur și simplu îngroșă cantități umane de energie. În multe cazuri, bateriile nu durează o zi de utilizare intensă.

Am avut X10 Mini Pro acum cateva luni. Ca o regulă, mă trece printr-o zi de utilizare intensivă. Prin utilizarea intensivă, vreau să spun că Mini Pro se sincronizează automat cu Gmail, contactele Google și calendarul Google pe o conexiune 3G, prin efectuarea și primirea de apeluri, prin trimiterea și primirea SMS-urilor și prin utilizarea acestora pentru navigarea prin Facebook și pe web.

Prin comparație, de exemplu, a trebuit să stabilesc ca Nokia N900 să se conecteze la serverul meu de e-mail o dată la 2 ore pentru ca bateria să mă rezerve până la ora 17:00. Dacă setați clientul de poștă electronică la un timp de sincronizare de 5 minute, acumulatorul N900 se lasă în câteva ore.

Am rulat un test de baterie extremă pe X10 Mini Pro pentru a vedea cât de mult se poate aștepta de la acesta într-un scenariu cel mai rău caz. În acest test, iată parametrii pe care i-am creat:

  1. Am încărcat bateria plină
  2. Setați modul de rețea la 3G întotdeauna pe
  3. a pornit radioul WiFi WiFi
  4. ați activat Bluetooth
  5. setați volumul la cea mai tare
  6. setați sincronizarea Gmail la automată, oferind astfel e-mail în timp real
  7. setați lumina de fundal a afișajului la cea mai strălucitoare
  8. a vizionat un film pentru aproximativ 20 de minute
  9. a cântat muzică timp de aproximativ 10 minute
  10. sincronizarea automată cu calendarul Google și persoanele de contact

În timpul perioadei de testare, am primit 2 convorbiri SMS și am avut trei convorbiri telefonice puțin peste 4 minute. De asemenea, am navigat pe web timp de o oră.

De asemenea, citiți: Cum să vă verificați BVN utilizând telefonul mobil

Testul a început la ora 17:45. Aproximativ nouă ore și douăzeci de minute mai târziu, X10 Mini pro a închis la ora 4.43. Acest tip de rezultat într-o situație extremă sugerează că experiența mea obișnuită de a avea bateria o zi sau mai mult este în regulă.

Durata de viață a bateriei X10 Mini Pro este foarte asemănătoare cu cea a Touch Pro2. Desigur mult, mult mai bine decât ceea ce oferă N900.

Recomandat
Lasă Un Comentariu