Principal » general » Durata de viață a bateriei pe HTC Touch Pro2

Durata de viață a bateriei pe HTC Touch Pro2

general : Durata de viață a bateriei pe HTC Touch Pro2

În mai, mi-am publicat recenzia despre durata de viață a bateriei N900.

În timp ce un dispozitiv minunat, N900 a fost oarecum afectat de bateria cu capacitate mai mică (1320 mAh) pe care a echipat-o Nokia. Este acceptabil, dar undeva de-a lungul liniei, va ajunge la tine.

În testul meu extrem, N900 se oprește după două ore.

Ieri, am avut ocazia să văd cât de bine ar face HTC Touch Pro2 cu 1500 mAh. Am plecat acasă la ora 6.45, cu o încărcare a bateriei de 95%, și am păstrat o conexiune Bluetooth cu căști activă tot timpul într-o călătorie de 2 ore la Ilaro . Conexiunea Bluetooth a fost, de asemenea, activă în călătoria de întoarcere de încă 2 ore.

Între timp, TP2 se conectase la serverul meu de e-mail la fiecare 5 minute. Am reușit trei apeluri și câteva SMS-uri. La Ilaro, am luat de asemenea 18 poze.

La întoarcerea la Lagos, m-am îndreptat direct spre biserică și apoi spre sora mea. Nu am ajuns acasă decât după ora 17:00 și am rămas cu 30% din energia acumulatorului. Dacă rulați telefonul N900 cu numai 5 minute de conectare la e-mail, ar fi fost ucise orele bateriei înainte de această oră . Pentru a trece prin zi, am avut de a face cu stabilirea N900 pentru a se conecta fiecare la intervale de 15, 30 sau 60 de minute, în funcție de circumstanțe.

În această dimineață, am dat TP2 un test extrem - cu conexiuni de e-mail de 5 minute pe o rețea 3G, 10 SMS-uri, două apeluri în 10 minute și vizionarea unui film de o oră de 37 de minute, de neconceput, pe TP2.

Ei bine, după toate acestea, am mai rămas 40% din putere. Ulterior, a trebuit să scot afară. Cu siguranta, durata de viata a bateriei TP2 este foarte buna in comparatie cu modelul N900. Nu este rău pentru un dispozitiv cu afișaj de 3, 6 inch și difuzoare foarte puternice.

De asemenea, citiți: Ce gătești între domnul Mobility și domnul Bankole?
Recomandat
Lasă Un Comentariu