Principal » general » Sfat pentru vânător de consultanță: Nokia 5230 XpressMusic

Sfat pentru vânător de consultanță: Nokia 5230 XpressMusic

general : Sfat pentru vânător de consultanță: Nokia 5230 XpressMusic

Nokia 5230 XpressMusic este un telefon fără touchscreen care are HSDPA, accelerometru, o cameră de 2 megapixeli și rulează sistemul de operare Symbian pe un procesor de 434 MHz.

Ceea ce o face o plăcere de vânător de chilipiruri este prețul: 5230 este disponibil între N26, 000 și N29, 000 pe piață.

Dar pentru acel preț, iată lucrurile pe care le veți găsi: nu există card de memorie și cablu de date în pachetul de vânzări, nici o încărcare USB, nici o conexiune Wi-Fi și niciun document de vizualizare a documentelor, printre altele.

Cu toate acestea, indiferent de handicapurile sale, faptul că acest dispozitiv este compatibil cu HSDPA face ca acesta să fie o opțiune foarte atractivă pentru jock-urile de internet mobil.

Dacă sunteți pe fonduri limitate și aveți nevoie de un smartphone buget care să livreze internet de bandă largă, poate 5230 XM este exact ceea ce aveți nevoie. Dacă aveți nevoie de o tastatură hardware QWERTY, uitați-vă în direcția fratelui său, Nokia E63 (doar 3G, fără HSDPA) sau vărul Windows Mobile, Samsung B7320 (cu HSDPA).

Recomandat
Lasă Un Comentariu