Principal » general » Backup și sincronizați contactele, fotografiile, SMS-urile și calendarul cu ZYB

Backup și sincronizați contactele, fotografiile, SMS-urile și calendarul cu ZYB

general : Backup și sincronizați contactele, fotografiile, SMS-urile și calendarul cu ZYB

Dacă schimbați telefoanele mult pentru orice motiv, trebuie să fiți familiarizat cu problema transferului de contacte.

O modalitate de a rezolva această problemă este să vă copiați fișierele în mod regulat. Dar acest lucru nu trebuie să se limiteze doar la contacte. Alte fișiere, cum ar fi SMS, imagini și înregistrări de agendă, pot fi salvate și în siguranță.

Dacă aveți un PC, puteți să vă salvați telefonul prin orice PC Suite suportat de producător. Dacă nu, un serviciu de backup online este o alternativă viabilă.


ZYB este un sistem online care susține toate informațiile de contact de pe telefonul dvs. la internet. ZYB actualizează automat contactele, pe telefon și pe internet, ori de câte ori dvs. sau prietenii dvs. modificați sau adăugați informații. Această funcționalitate de bază este gratuită.

În principiu, aveți nevoie de o conexiune GPRS / EDGE / 3G / HSDPA și puteți să salvați și să restaurați fișierele oriunde, ori de câte ori vă aflați în raza de acoperire a rețelei.

De asemenea, puteți salva contactele prin trimiterea unui SMS către un număr predefinit. Backup-urile de imagini pot fi realizate și prin MMS.

Avantajul serviciului online sservice este că nu sunteți legat de efectuarea de copii de siguranță și de restabilirea de la o singură locație (oriunde este PC-ul dvs.).


În plus față de copierea de rezervă a contactelor, ZYB salvează și înregistrările din calendar. Puteți, de asemenea, să copiați copii de siguranță ale SMS-urilor, fotografiilor și videoclipurilor pentru un abonament mic.

În plus, ZYB vă arată actualizările dvs. sociale de la Facebook, Twitter, Flickr, Hyves și bloguri.

Sună ca ceva ce ai putea folosi? Apoi mergeți la ZYB.COM pentru a vă înscrie gratuit și păstrați sincronizarea telefonului.

Citiți și: Utilizarea datelor de pachet Zain pentru navigarea pe Internet pe PC
Recomandat
Lasă Un Comentariu