Principal » general » Back-Up-My-Phone - BUMP pentru Symbian

Back-Up-My-Phone - BUMP pentru Symbian

general : Back-Up-My-Phone - BUMP pentru Symbian

Backup-ul datelor dvs. este similar cu "Asigurarea". NU aveți nevoie până când nu aveți nevoie de ea. Și până atunci, este prea târziu!

Există mai multe aplicații și metode pentru a salva conținutul dispozitivului mobil. Cel care vine imediat în minte este PC-Suite popular (dacă doriți să faceți copii de siguranță la PC-ul dvs.). Puteți alege să copiați conținutul telefonului într-un fișier de pe telefon și apoi să-l transferați în alt loc pentru păstrare.

Alternativ, ați putea alege să creați copii de rezervă undeva în stratosfera (nor).

Două dintre aplicațiile de rezervă gratuite pe care le-am utilizat sunt:

Transferul de contacte (pentru Symbian s60V3 și versiuni anterioare) descărcabil din magazinul My-Symbian (Rețineți că puteți utiliza această aplicație cu Symbian ^ 1 / S60v5 utilizând o aplicație virtuală a tastaturii denumită "VirtualKeyBoard")

Contacte BackEXT pentru s60v3 / s60v5) - pe care le puteți apuca de la APNIAPPS

S-ar putea să doriți să le dați amândoi o rotire.

Dacă preferați opțiunea de a crea o copie de siguranță a cloud-ului (cu opțiunea adăugată pentru o copie de rezervă mai cuprinzătoare și totală a telefonului, vă recomandăm să încercați BUMP (Back Up My Phone)).

Serviciul BUMP utilizează o aplicație pe care o instalați pe dispozitiv pentru a sincroniza datele dvs. cu un server. Vă permite să sincronizați selectiv toate datele telefonului (nu doar contactele) - calendarul de contacte, mesajele text etc.

Ca și în cazul oricărui alt serviciu cloud (mai ales unul gratuit!), Este înțelept să nu se bazeze pe unul singur. Dacă te trezești și descoperi că serviciul a crescut în fum, cine vei da în judecată?

De asemenea, citiți: Twitter pentru Blackberry 1.1 lansează în Beta

BUMP este de One Dot Limited UK și serviciul este finanțat de anunțurile în aplicație. Deci, adoptați strategia care funcționează cel mai bine pentru dvs., dar copiați-vă datele / datumul de astăzi!

Recomandat
Lasă Un Comentariu