Principal » general » Înapoi la elementele de bază: Nu suntem toți întreprinzători

Înapoi la elementele de bază: Nu suntem toți întreprinzători

general : Înapoi la elementele de bază: Nu suntem toți întreprinzători

Îmi amintesc cum în urmă cu câțiva ani, când nebunia de vorbire motivațională ne-a preluat peisajul, oamenii au fost mincinoși că fiecare era un antreprenor potențial sau că oricine ar putea deveni antreprenor. Mi-am scuturat capul, am avertizat pe cât să mă asculte și am avertizat că era o minciună foarte proastă. În mod evident, au existat cei care mi-au răspuns cu argumentul că toată lumea ar putea învăța abilități antreprenoriale și să devină mari împăciuitori în afaceri. Îmi amintesc vorbind la o serie de evenimente și le-am spus participanților că erau fie antreprenori, fie că aveau nevoie de parteneriate cu antreprenorii. Am repetat acest lucru la evenimentele de tehnologie ad nauseum.

Repede până în 2013, și aici suntem cu mulți care s-au aventurat în spațiul antreprenorial care a bătut, degetele lor au fost arse și observ că mantra se schimbă treptat. Experiența este un profesor atât de bun. Oamenii văd din prima manieră faptul că nu toți suntem antreprenori și că nu toți avem abilități de afaceri sau le putem învăța. Spunând că oricine poate învăța abilitățile antreprenoriale este ca și cum ar spune că oricine poate învăța să codifice sau să învețe să împartă atomii. E așa de proastă. Este atât de proastă încât nimeni nu ar fi crezut vreodată.

Există oameni care nu vor putea niciodată să deseneze un copac în mod corespunzător, indiferent de cât de multă devotament au pus în ea. Sunt cei care nu vor putea niciodată să se ocupe de partea de afaceri a lucrurilor. Și sunt și cei care nu vor putea niciodată să înțeleagă o linie HTML, mult mai puțin cod în PHP sau orice altceva. Fiind un mare dezvoltator de web nu se traduce să fie capabil să ruleze o afacere de succes de dezvoltare web. Un lucru este implicat în fostul - abilități de dezvoltare web. Două sunt implicate în acesta din urmă - 1) abilități de dezvoltare web și 2) abilități de afaceri.

Citește și: Bătălia curbelor - 9360 versus 9320

Pasiunea pentru (și abilitățile) în domeniu este un lucru. Abilitatea de a transforma acea pasiune într-o afacere înfloritoare este o alta. Dacă aveți o pasiune pentru ceva ȘI aveți (sau puteți stăpâni) abilitățile antreprenoriale pentru ao face, binecuvântat sunteți voi. Nu sunt mulți așa. Aflați cât mai curând posibil dacă sunteți sau nu așa, și dacă nu sunteți, fă-ți o favoare și angajați sau partener cu cineva care are aceste abilități. Faceți acest lucru sau aflați mai târziu că ați crezut o minciună.

Ceea ce a fost cel mai amuzant cu privire la ascultarea acelor vorbitori motivaționali (de la o distanță unde am stat) a fost modul în care cei mai mulți nu și-au desfășurat niciodată o afacere, dar au putut să se treacă ca autorități în domeniul antreprenoriatului. Fiind un titular de MBA nu face nici un jack. Știu oameni care lucrează în lumea corporațiilor, care au un MBA, dar nu pot gestiona o echipă de 5 persoane care să ofere obiective. Aveți o abilitate și doriți să construiți o afacere viabilă? S-ar putea să nu fi nevoie să fii CEO. Asta suge? Da. Ia pe cineva cu abilitățile potrivite pentru a umple această nevoie.

Nu putem construi afaceri durabile dacă nu primim corectitudinea. Ceea ce este foarte important este că înțelegeți capacitatea dvs. și căutați oamenii potriviți pentru a conecta orice găuri pe care nu sunteți capabili să le umpleți. Nu; nu suntem toți întreprinzători și nu putem fi toți întreprinzători. Acești vorbitori motivaționali au strâns banii oamenilor și i-au vândut o minciună foarte proastă.

De asemenea, citiți: Microsoft pentru a ucide Skype pentru utilizatorii Windows Phone 7

Când ascultați oameni, mențineți-vă capacul de gândire. Nu fi mumu. Ca întotdeauna, mulțumesc că ați citit coșul de gunoi pe care reușesc să-l strâng. Vă doresc succes.

Image Credit

Recomandat
Lasă Un Comentariu