Principal » general » Evitați aceste greșeli comune de conducere

Evitați aceste greșeli comune de conducere

general : Evitați aceste greșeli comune de conducere

Aproape de fiecare dată când mă aflu pe drum, observ unele greșeli foarte frecvente pe care le fac conducătorii auto. De fiecare dată. Nu este o surpriză, deoarece șoferul mediu nigerian nu a citit niciodată Codul de autostradă și astfel se află pe mare în ignoranță. Iată câteva greșeli comune de conducere:

Navigarea pe colțuri și se transformă slab
Indiferent de direcția în care vă îndreptați - în stânga sau în dreapta - pe banda dreaptă (aici, în Nigeria, unde standardul este vehiculele pe partea stângă și traficul pe partea dreaptă) este banda dvs. Aici este din nou: banda dreaptă este a ta. Stai aici. Chiar și când virați la stânga, păstrați-vă la dreapta în negocierea turnului. Banda stângă aparține circulației viitoare, chiar și atunci când este pe o întindere dreaptă și nu trebuie să vă deplasați acolo decât în ​​situații de urgență sau poate în cazul în care vă vedeți un șanț de partea dvs. de drum.

Nu uitați să utilizați semnalul de semnalizare (traficator) pentru a indica celorlalți utilizatori ai drumului în ce direcție doriți să vă îndreptați. Inițiați semnalul cu câțiva metri înainte de a ajunge la rândul său, nu când ajungeți la rândul său.

Utilizarea necorespunzătoare a benzilor
Pe o autostradă, banda din extrema dreaptă este banda lentă. Dacă vă deplasați cu voce tare sau mașina dvs. nu este capabilă să meargă cât de repede ar trebui din cauza unei defecțiuni, rămâneți pe banda dreaptă. Mai departe spre stânga, care este o bandă, cu atât este mai rapid traficul pe care banda este destinată să o deservească. Cu alte cuvinte, dacă sunteți cea mai rapidă mașină de pe șosea, ar trebui să vă aflați pe banda cea mai îndepărtată din stânga, iar dacă este cea mai lentă, ar trebui să vă aflați pe banda cea mai îndepărtată din dreapta.

De asemenea, citiți: Direcționarea rachetelor locale făcute cu o galaxie Samsung Nota II

Rețineți că acest lucru înseamnă, de asemenea, că orice depășire ar trebui să fie în mod ideal pe partea stângă a vehiculului pe care intenționați să îl depășiți.

Sărbătorind Lumina Traficului de Chihlimbar
Când așteptați la semafor, lumina portocalie / chihlimbar nu este o autorizație de mișcare. Vă anunță să vă pregătiți să vă mișcați. Puteți să vă mișcați numai când lumina verde se aprinde.

Dacă sunteți în mișcare și lumina de culoare galbenă luminează intermitent, acesta este un semn că trebuie să vă pregătiți să vă opriți și ar trebui să vă încetiniți în acest moment dacă este sigur să faceți acest lucru.

Trageți fără semnalizare corect
Dacă trebuie să trageți, cu excepția unei situații de urgență bruscă, vă rugăm să utilizați traficantul suficient de devreme pentru a permite altor vehicule să-ți cunoască intențiile. Dacă nu, creșteți riscul de a fi lovit sau de a crea o situație urâtă atunci când șoferul din spatele tău încearcă să nu te lovească.

Ignorarea Oglinzilor
Este uimitor cât de mulți oameni conduc fără a folosi aproape vreodată oglinzile laterale și spate. Este o rețetă pentru dezastru. Modalitatea corectă și sigură de a conduce vehicule este să vă țineți ochii pe drum, da, și, de asemenea, scanați oglinzile pentru a vedea ce se întâmplă în jurul și în spatele vehiculului dvs. la intervale scurte. Practicați-l. Stăpânește-o până devine a doua natură. Într-o zi, viața ta sau altcineva ar putea foarte bine să depindă de această abilitate.

Această listă nu este exhaustivă, dar cu siguranță veți deveni un șofer mult mai bun dacă le veți lua în inimă. Șofat în siguranță!

De asemenea, citiți: Cele mai tari smartphone-uri din 2016
Recomandat
Lasă Un Comentariu