Principal » general » Performanță audio pe Nokia 808 PureView

Performanță audio pe Nokia 808 PureView

general : Performanță audio pe Nokia 808 PureView

Am fost dornic să văd cât de bine funcționează Nokia 808 PureView în departamentul audio. Muzica este o nevoie esențială a mea și îmi place foarte mult să fiu pompată din greu. Ei bine, ceea ce am facut a fost gaura de 808 împotriva HTC One X și BlackBerry PlayBook.

În timp ce PlayBook-ul nu este comercializat cu nici un gimmick audio, acesta a devenit dispozitivul de benchmark pentru compararea calității audio aici la MOBILITY. Și până acum, a împiedicat fiecare mobil care a fost împiedicat de ea. HTC comercializează dispozitivul One X ca dispozitiv BeatsAudio, dar este atât de rămas în praf de către PlayBook, încât este aproape de necrezut.

În primul rând, am jucat aceeași piesă pe One X și apoi pe 808 prin intermediul difuzoarelor încorporate pe fiecare dispozitiv. Nu a existat nici o concurență. Modelul 808 a fost atât de mult mai bun atât din punct de vedere al volumului de producție, cât și al calității, încât toți cei care au fost martori la demonstrație și-au pierdut falcile. Modelul 808 este mult mai puternic și mai plin. HTC nu pare să fie capabilă să producă difuzoare care nu au sunet și nu au sunet. Bine.

Apoi, 808 a urcat împotriva PlayBook și a ieșit în stare bună. Difuzoarele din seria 808 produc un sunet mai puternic decât PlayBook-ul, dar, în măsura în care se poate spune, tableta delimitează cu atenție emblema Nokia în departamentul de calitate audio. Asta spune ceva, considerând că PlayBook-ul a distrus fiecare dispozitiv pe care l-am opus.

Setul cu cască
Aș vrea să pot spune că Nokia a inclus un set superb de căști cu modelul 808, dar atât în ​​ceea ce privește construcția fizică, cât și ieșirea, setul cu cască furnizat dezamăgește puțin. Mă așteptam la ceva de aceeași calitate ca și cu N8 ani în urmă. Ca atare, dacă nu aveți un set mai bun sau sunteți dispus să mergeți să cumpărați, calitatea medie a muzicii prin intermediul celor furnizate este ceea ce sunteți blocați. În medie, nu este rău, dar aceasta este o emblematică și, desigur, sunt răsfățat.

De asemenea, citiți: TECNO deține acum 50% din piața smartphone-urilor din Africa?

Redați peste radioul FM
Pe lângă faptul că ascultați muzică prin difuzorul încorporat și căștile, există opțiunea de difuzare pe un canal FM. Acest lucru este bine pentru acele unități atunci când vreau biblioteca muzicală completă disponibilă, sau chiar o petrecere cu familia și prietenii.

Transmițătorul FM funcționează bine. El pompează muzica cu un volum și o calitate corespunzătoare. Există o mulțime de bas în ieșire, deci dacă vă place muzica pe care o puteți auzi și simți, sunteți acoperit.

concluzii
Se întâlnește Nokia 808 PureView cu așteptările în ceea ce privește ieșirea audio? Da. Cu toate acestea, dacă preferați căștile, vă rugăm să faceți o favoare și să obțineți o pereche decentă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu