Principal » general » Atacul numărului criminal!

Atacul numărului criminal!

general : Atacul numărului criminal!

S-ar putea să fi primit un mesaj text / email sau să vedeți un post pe Facebook sau Twitter ieri despre un număr de ucigaș "09141", care ar fi trebuit să lovească pe cei morți după ce au luat un apel de la acesta. Potrivit zvonului, a ucis 7 persoane (nu a crescut niciodată de la 7) ieri și are și alte numere de omolog în rolul ucigașului care îl asistă în îndeplinirea îndatoririlor sale.

Sună ca un zvon trecut în urmă cu câțiva ani despre un număr diferit. Știu că s-ar putea răni niște sentimente spunând acest lucru, dar personal, cred că este doar un zvon fără iota adevărului în el pentru că am auzit, dar nu am văzut niciodată dovada morții și personal, sunt o persoană logică, d mai mult decât auzite pentru a mă face să cred ceva.

Pe o notă mai ușoară, aceasta ar putea fi o mare strategie de marketing viral pentru orice companie care dorește să răspândească buzunare despre produsele sale, de exemplu, sahul Mirinda Alien (Orange Men in Lagos), cu mulți ani în urmă.

Asta e tot pentru moment, dar vă rog mi-ar plăcea să știu tehnicile numerelor folosite în ucidere și, de asemenea, dacă cineva are dovada "crimelor", am de gând să fiu corectat, între timp, totuși, dacă întâmplați să primiți un apel de la " numărul killer "și decideți să alegeți, vă rog să nu vă învinuiți

Recomandat
Lasă Un Comentariu