Principal » general » Asus să treacă de la fabricarea laptopurilor la smartphone-uri

Asus să treacă de la fabricarea laptopurilor la smartphone-uri

general : Asus să treacă de la fabricarea laptopurilor la smartphone-uri

Într-o vizită recentă în India, președintele AsusTek, Jonney Shih a dezvăluit că firma sa va schimba acum accentul pe a face mai multe smartphone-uri și convertibile. El a menționat, de asemenea, că PC-urile sunt în cerere mai redusă și că viitorul tehnologiei se află în platforma IoT (Internet of Things).

"Piața PC-urilor arată încet semne de decădere, pe măsură ce lumea se mută în primul nor, platformă mobilă. La Asus, noi credem în abordarea valurilor actuale ale tehnologiei și, prin urmare, în cercetarea și dezvoltarea noastră, ne concentrăm mai mult pe dispozitive precum convertibilele care vor oferi mai multă productivitate și conectivitate pe drum "

"Trendul este acela de a ajunge la un dispozitiv convergent care să înlocuiască toate celelalte dispozitive și să ușureze mai ușor. Acestea fiind spuse, computerele mobile sunt inca in urma in comparatie cu experienta PC-ului ", a adaugat el.

El a fost, de asemenea, pus la îndoială de ce compania se blochează la chips-uri Intel pe telefoanele mobile, iar acesta a fost răspunsul său:

"Chipsurile Intel sunt cu adevărat puternice, puternice decât majoritatea procesoarelor pe care le vedem pe piață și, prin urmare, ne-am împotmolit. Există, de asemenea, mai puține probleme de încălzire. "

Aici, la Mobilityarena.com, am fost impresionati si de performanta Asus Zenfone 2.

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu