Principal » general » Armenia, Nigeria a condus creșterea web în 2008

Armenia, Nigeria a condus creșterea web în 2008

general : Armenia, Nigeria a condus creșterea web în 2008

Statul Opera Mobile Web prezintă statisticile pentru utilizarea webului mobil în perioada ianuarie 2008 - ianuarie 2009, iar cele mai rapide țări din lume sunt Armenia (cu o creștere de peste 2800%), urmată de Nigeria (cu creștere de 1854%).

Potrivit raportului, care se bazează pe utilizarea browserului Opera Mini pentru telefoane mobile extrem de populare, alte țări notabile includ: Egipt (1391%), Filipine (570%) și Kazahstan (419%).

Nigeria încă nu se află în primele 10 țări pentru utilizarea de la Opera Mini (clasată de numărul de utilizatori unici). Iată lista respectivă:

1. Rusia
2. Indonezia
3. Ucraina
4. China
5. India
6. Africa de Sud
7. Statele Unite
8. Regatul Unit
9. Polonia
10. Germania

Dar, la rata actuală de creștere pe care o impinge Nigeria, nu ar trebui să fie cu mult înainte ca țara din Africa de Vest să apară pe lista Top 10 - și probabil să urce până la vârf. Nigeria este în prezent numărul 12 pe lista Top 35 de țări (utilizatori unici).

Cu o mare parte a masei geografice a țării, care este acum acoperită de rețele GSM în creștere rapidă, accesul la internet a atins pentru prima dată în Nigeria numeroase locuri până acum de neatins.

Și cu mai mulți oameni care dețin și / sau au acces la telefoanele mobile decât PC-urile, internetul mobil va fi următorul mare lucru în țară. Nigeria are o populație de peste 150 de milioane de persoane, dintre care majoritatea nu au încă acces la internet.

Raportul complet este disponibil la: Opera: Raport de stare Web mobil.

Recomandat
Lasă Un Comentariu