Principal » general » Armageddon Nigeria 2015: Când stațiile de bază mobile încep să se închidă

Armageddon Nigeria 2015: Când stațiile de bază mobile încep să se închidă

general : Armageddon Nigeria 2015: Când stațiile de bază mobile încep să se închidă

Orice moment de acum, oamenii de aici și de-a lungul landului numit Nigeria vor pierde semnalul de pe telefoanele lor și vor fi tăiați din restul lumii. Nu este nimic de panicat. Este cea mai apropiată stație de bază pentru a scăpa de combustibil. Treptat, întreaga țară va cădea într-o prăpastie a întunericului, deoarece sute de milioane de oameni s-au aruncat în epoca de piatră.

În ultimele săptămâni, alimentarea cu energie a scăzut de la 4.000 MW la 2.000 MW și acum la 1.300 MW. Încă scade. Asta înseamnă că mulți oameni nu primesc energie publică timp de câteva zile. De asemenea, deficitul de combustibil este greu de muscat, ceea ce face o situație deja proastă. Foarte puține stații de combustibil din orașul comercial Lagos vinde combustibil. Din prețul oficial de N87 pe litru, comercianții de pe negru oferă acum combustibil de până la N720 pe litru. Situația nu este atât de rea în multe alte locuri, dar virusul se răspândește.

Posturile de radio și TV reduc timpul de difuzare. Băncile rulează jumătate de zi. Mulți oameni de afaceri mici și-au abandonat birourile și acum stau acasă. Odată ce valul îi lovește pe operatorii de telecomunicații, se termină de fapt. Vezi tu, 95% din comunicațiile interne și externe ale Nigeriei sunt alimentate cu ajutorul telefonului mobil. Dacă guvernul nu se ocupă de această situație, acele stații de bază vor începe să scape de combustibil. Întunericul fără comunicare va fi mai rău decât cel al unei puteri publice. Armageddon bebe. Adâncimea întunecată.

De asemenea, citiți: noul iPad Pro este chiar mai greu de reparat, spune iFixit

Când nu mai auziți de la mine, trebuie să însemne că am rămas fără combustibil, băncile de putere și / sau telecomul meu a fost oprit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu