Principal » general » Ne îndreptăm spre supraîncărcare?

Ne îndreptăm spre supraîncărcare?

general : Ne îndreptăm spre supraîncărcare?

Cât de multe informații trebuie să consumăm cu adevărat? Chiar trebuie să fim la curent cu ceea ce fac prietenii noștri în fiecare moment al zilei? Trebuie să participăm imediat la acest e-mail? Este viața wireless super, conectată instantaneu, în care suntem împovărați cu atât de multe informații adăugând cu adevărat o mare valoare vieții noastre, sau nu gândim așa?

La început, am avut e-mail. Introduceți: Mesagerie instant, RSS, urmată de Facebook, Twitter, Afrigator și altele asemenea. Să nu uităm că, pentru majoritatea oamenilor, există încă televiziune și radio, alături de alte mijloace media tradiționale care pompează informațiile în felul nostru.

Nu uitați prea mult că o mulțime de informații pe care le primim prin toate aceste canale sunt duplicate: veți obține în căsuța poștală, veți obține o altă versiune prin RSS, veți rula în mai multe tweets repetând același etc

Acum, odată cu integrarea acestora în tehnologia mobilă, devine cu adevărat dependență. Mesajele dvs. tweets și cele ale prietenilor dvs. vă urmăresc în prealabil. Același lucru este valabil și pentru e-mail, Facebook, fluxuri RSS și toate celelalte. Toți aceștia cerșesc în mod constant pentru atenție - un semnal sonor aici; o notificare de mesaj acolo.

Ce ne-am gândit în acest sens este că unul dintre membrii echipei noastre a făcut un audit al vieții sale anul trecut și a considerat că a fi atât de super-conectat a devenit mai mult o piedică decât un ajutor pentru el. Deci, anul trecut, a tras plugul pe multe dintre aceste canale. El jura că este acum mult mai productiv și că și-a pus o greutate în plus de atunci.

De asemenea, citiți: Nigeria depășește Africa de Sud ca cel mai mare utilizator din Africa de la Opera Mini

Vedem rezultatele deciziei sale aici la birou și suntem de acord cu efectele pe care le-a avut asupra lui (observați italica). Suntem fericiti pentru el . Dar poate fi adevărat că noi toți nu trebuie să fim atât de adânci în viața super-conectată?

Chiar trebuie să fim conectați? Chiar avem nevoie de toate aceste informații sau suntem doar frați pentru următoarea tehnologie? Ne îndreptăm spre o supraîncărcare a informațiilor? Spuneți-ne ce credeți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu