Principal » general » Aplicații pentru gestionarea blogului dvs. WordPress pe mobil

Aplicații pentru gestionarea blogului dvs. WordPress pe mobil

general : Aplicații pentru gestionarea blogului dvs. WordPress pe mobil

Rularea unui blog WordPress găzduit de pe un dispozitiv mobil nu a fost niciodată mai ușor. Dacă utilizați oricare dintre platformele smartphone, există o aplicație WordPress care vă oferă acces convenabil pentru a vă face blogging-ul de unde v-ați afla. Aceste aplicații vă permit să scrieți, să salvați schițe, să publicați, să adăugați imagini, să comentați moderat și multe altele.

Pe fiecare dintre următoarele platforme, cel mai bun pariu este aplicația oficială WordPress:

- Android
- Mure
- Windows Phone
- iOS

Aplicațiile pentru platformele de mai sus sunt cele mai cuprinzătoare și cele mai pline de caracteristici. Ele pot diferi în diverse moduri, dar sunt toate ambalate suficient pentru a vă oferi funcționalitatea de care aveți nevoie pentru a vă gestiona blogul auto-găzduit pe smartphone-urile dvs.

WebOS
Aplicația WordPress pentru aplicația WebOS este destul de depășită și vă deranjează puțin structura postului. Desigur, mă îndoiesc că există mulți oameni care folosesc WebOS.

Nokia Belle OS
Belle nu are o aplicație oficială WordPress, dar există o aplicație terță parte care încearcă să umple golul. CutePress pentru Symbian / Belle vă permite să executați sarcinile principale de blogging, cum ar fi publicarea de postări noi, gestionarea și editarea postărilor și paginilor, precum și comentariile moderate. Comentariile nu pot fi editate.

Problema cu CutePress este că, în fiecare săptămână, pare să pierdeți setările conexiunii la blogul dvs. găzduit de dvs. și trebuie să îl configurați din nou de la zero. În plus, nu este la fel de robust și ușor de utilizat ca aplicația oficială. Acest lucru face ca Belle OS să fie cea mai slabă opțiune pentru dvs. dacă analizați bloggingul prin intermediul telefonului mobil.

De asemenea, citiți: Nokia-Microsoft: De ce ești greșit să-l ucizi pe Stephen Elop

concluzii
Este bine, totuși, să vedem că băieții din spatele WordPress înțeleg cu adevărat locul mobilului în lumea de astăzi și susțin toate platformele smartphone moderne.

Dacă blog-ul dvs., faceți acest lucru de pe mobil, la toate și este prin intermediul oricare dintre aplicațiile de mai sus? Distribuiți-vă gândurile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu