Principal » general » Apple nu va utiliza eticheta Beta pe produsele lor [Actualizat]

Apple nu va utiliza eticheta Beta pe produsele lor [Actualizat]

general : Apple nu va utiliza eticheta Beta pe produsele lor [Actualizat]


În articolul său, iOS Maps va fi grozav pentru Apple (și pentru utilizatorii Android de asemenea), Michael H. prezintă următoarele:

Chiar și așa, cea mai mare greșeală a Apple a fost una pe care Google a greșit mereu pe partea opusă: folosind eticheta Beta. Apple nu este o companie cunoscută pentru lansarea software-ului beta. Mai des, se știe că este o companie care deține software-ul puțin prea lung. Dar, dacă Apple ar fi putut învăța ceva de la lansarea de anul trecut a lui Siri, este că, uneori, eticheta beta este cel mai bun prieten al tău, pentru că nu toate produsele pot fi lansate pe deplin mature.

Este un articol detaliat și ar trebui să loviți link-ul de mai sus și să citiți și el.

Sunt de acord că Apple ar fi trebuit să prezinte hărțile bug-uri și imature Apple, care sunt incluse pe iPhone 5 ca produs beta. Toți ceilalți o fac. Dar Apple nu va. Câmpul de denaturare a realității nu are loc pentru etichetele beta. În engleza simplă, un superlativ este un mod de expresie exagerat (de obicei de laudă). Apple este incapabil să prezinte oricare dintre produsele sale, indiferent cât de teribil este, cu superlative precum: uimitor, minunat, revoluționar și magic.

Ce este Apple pe toate
Un singur cuvânt: control. Împărțiți acel cuvânt oricum doriți, dar, ca toate lucrurile Apple, este vorba despre control. Michael a lovit acest cui în articolul său. Apple dorește să controleze datele utilizatorilor și numai prin aruncarea Google Maps și a difuzării lor ar putea să se întâmple. Nu că am o problemă cu asta.

Apple și beta?
Dar această planetă va trebui probabil să lupte împotriva celui de-al patrulea război mondial, înainte ca Apple Incorporated să lipsească o etichetă "beta" pe orice produs al lor.

De asemenea, citiți: În fine, Etisalat se alătură clubului mobil 3G

Image Credit

Actualizare (30 septembrie 2012)

Tocmai i-am spus de PhoneBoy că domnul, un produs Apple, a purtat eticheta "beta". Awwww, shucks! Aici este:

Acest articol a devenit redundant. Mă retrag.

Recomandat
Lasă Un Comentariu