Principal » general » Apple ia o Bite din Nokia / Symbian cu iPhone 3.0

Apple ia o Bite din Nokia / Symbian cu iPhone 3.0

general : Apple ia o Bite din Nokia / Symbian cu iPhone 3.0

Bine, nu sa întâmplat încă, dar dacă lista de caracteristici a noului iPhone OS 3.0 este ceva de făcut, lucrurile nu arată prea bine pentru Nokia / Symbian.

Firmware-ul iPhone nou anunțat (versiunea 3.0) are o listă de așteptare - 100 de caracteristici noi. Multe dintre aceste caracteristici sunt lucruri pe care utilizatorii de putere de smartphone le-au plâns au fost absente pe iPhone și, prin urmare, le-a ținut departe de atracția de mere (cu intenția de joc).

Acum, cu lucruri cum ar fi tăierea și lipirea la nivel de sistem, redirecționarea SMS-urilor, MMS, streaming Bluetooth Stereo A2DP, tastatura peisajului pe întregul sistem, WiFi-ul automat de conectare pentru hotspoturi, streaming video și audio, tethering și înregistrarea vocii disponibil pe sistemul de operare iPhone, imaginea sa schimbat brusc.

IPhone-ul a trecut de la o jucărie scumpă la un instrument foarte funcțional și scump - și Nokia / Symbian trebuie să-l privească. De ce?

Iata de ce

Această interfață uimitoare, ușor de utilizat pe iPhone încă nu are niciun concurent. Uita de s60 a 5-a ediție. Uitați de TouchWiz și de toate celelalte clopote pe care producătorii individuali le-au adus.

iPhone 3.0 strigă un echilibru în uber-cool și funcționalitate.

Am folosit dispozitivele Symbian pentru cea mai mare parte a istoriei smartphone-urilor mele, dar luați în considerare, de exemplu, că Nokia / Symbian nu a implementat încă software-ul cut-and-paste în browserul web încorporat (care este nebun;, iar acum iPhone-ul a bătut s60 la el - plus acea interfață de utilizator, și nu voi fi surprins să văd mulți dintre erstwhile utilizatori Symbian să ia o muscatura de mere. Fara gluma.

Voi alege un iPhone? Nu știu. Sunt o persoană fizică cu tastatură QWERTY. Nu; acele tastaturi QWERTY de pe ecran nu oferă aceeași ușurință de utilizare ca și partenerii lor hardware.

De asemenea, citiți: ZTE nubia N3 este fără cârlige și are o baterie uimitoare de 5.000 mAh

Dacă Apple va lansa mâine o versiune QWERTY a iPhone-ului care rulează v3.0, nu am nici o îndoială că voi alege unul. Pana atunci…

Heads-up de la: GSMarena.com

Recomandat
Lasă Un Comentariu