Principal » general » Eveniment special de la Apple la 1 septembrie 2010

Eveniment special de la Apple la 1 septembrie 2010

general : Eveniment special de la Apple la 1 septembrie 2010

Evenimentul special al Apple pentru linia muzicală de produse a venit și a plecat. Este un eveniment din luna septembrie pentru Apple care a dat înapoi la cel puțin 6 ani. Cred că este de dorit să vedem cel puțin aici, la Mobility Nigeria. În afară de linia iPod de produse care a fost anunțată, iOS 4.1 update a fost menționat și în timpul evenimentului. iOS este sistemul de operare care rulează atât pe iPhone, cât și pe iPad. IPad 3G are un radio integrat gsm / 3G și va fi lansat săptămâna viitoare, respectiv noiembrie. Actualizarea 4.1 va remedia problema de proximitate cu iPhone 4 și performanța lentă a iPhone 3G.

Actualizările majore și anunțul ar putea fi rezumate în aproximativ 5 domenii de revizuire în linia de produse.

1. iPod Touch
Acest lucru a suferit cu siguranță o revizuire majoră. Antena Wi-Fi este încă internă, deci nu vă așteptați la problema antenei care a afectat fratele său mai mare, iphone 4. Revamp include majoritatea caracteristicilor cheie ale iphone 4, inclusiv camerele din față și din spate și suport pentru Tehnologia de chat video Facetime a lui Apple. Această a patra generație de iPod Touch se mândrește, de asemenea, cu tehnologia de afișare Retina a iPhone 4 și linia mai subțire a corpului. Camera din spate are o înregistrare video HD și procesorul care o alimentează este același procesor A4 (1 Gigahertz CPU), utilizat și în iPhone 4 și iPad. Acesta va fi disponibil in aceasta saptamana la 229 dolari, 299 dolari si 399 dolari pentru 8GB, 32GB si 64GB, respectiv.

De asemenea, citiți: Utilizați banca de alimentare One Plus de 10.000 mAh

2. iPod Nano și iPod Shuffle


Acestea au fost, de asemenea, revizuite. Imaginile acestor două linii de produse sunt cele de mai sus.

3. iOS 4.1 și 4.2 detalii
iOS 4.1 introduce acum o nouă caracteristică numită GAMECENTRE. Este atât o aplicație pe iPhone, cât și un set de API-uri pentru dezvoltatori pentru a implementa mai eficient jocurile multi-player în iphone / ipod touch. Unul ar putea provoca cu ușurință un utilizator ios 4.1 unui utilizator, de exemplu, făcând iPod Touch sau iPhone un dispozitiv puternic de jocuri.

Alte funcții noi din iOS 4.1 includ fotografii din gama dinamică ridicată (HDR), încărcarea videoclipurilor full HD prin Wi-Fi, închirieri de emisiuni TV și o serie de corecții majore de erori. Fotografiile cu rază dinamică ridicată sunt 3 fotografii fotografiate în succesiune rapidă, cu diferite intervale de expunere, care apoi sunt combinate într-o singură fotografie, asigurând astfel cea mai largă gamă de culori și expunere posibilă. Un număr de bug-uri au fost de asemenea abordate în iOS 4.1. Problema senzorului de proximitate, de exemplu, a fost rezolvată cu iPhone 4, precum și probleme legate de conectivitatea Bluetooth și calitatea audio. În plus, actualizarea iOS 4.1 ar trebui să îmbunătățească performanța lentă pe modelele iPhone 3G vechi.

iOS 4.2 va fi disponibil pentru iPad în noiembrie. Caracteristicile iOS 4.1 precum Game Center și fotografiile HDR vor veni la iPad (deși nu are o cameră foto), precum și imprimarea AirPlay și fără fir.

Atât versiunile de iOS 4.1 și 4.2 vor fi gratuite proprietarilor de dispozitive iOS.

4. iTunes 10 și Ping
iTunes este managementul mass-media Apple și software-ul jukebox. În afară de remedierea erorilor generale și de îmbunătățirea interfeței utilizatorilor, iTunes 10 acum face și ping. Ping a fost descris de CEO-ul Apple Steve Jobs ca "Facebook și Twitter se întâlnesc cu itunes". Este o rețea socială pentru muzică și permite utilizatorilor iTunes să-și urmeze artistele preferate sau reciproc. De asemenea, spectatorii pot vedea ce alții cumpără sau playlisturile și afișările celorlalți de la artiști.

De asemenea, citiți: Luați o privire la aceste uimitoare fotografii UNILAG Evening cu Lumia 1020

Ar trebui să fiu în stare să dau o scurtă analiză a ping-ului pentru că m-am înregistrat în Social media. Opinia mea este mai mult pozitivă decât indiferența!

5. Apple TV

Acesta este încă un "hobby" pentru Apple. A existat o schimbare majoră aici, cu eliminarea completă a spațiului de stocare pe hard disk. Puteți folosi acest lucru pentru a transmite fluxul media de pe internet la televizor. Cu Google TV de asemenea, în loc, aceasta este o luptă directă pentru camera ta de zi!

Concluzie
Dacă mă întrebați, ar trebui să spun că aceasta este o revigorare a produselor de la Apple. IPod Touch 4a generație va fi dificil de ignorat, mai ales dacă ți-a plăcut iPhone 4, dar nu-l poți permite din cauza costurilor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu