Principal » general » Apple nu spune nici o problemă de recepție; doar barele de semnal

Apple nu spune nici o problemă de recepție; doar barele de semnal

general : Apple nu spune nici o problemă de recepție;  doar barele de semnal

Apple tocmai a luat înșelăciune la cele mai înalte niveluri posibile. Voi tăia la urmărire. Apple spune că iPhone 4 nu are probleme de recepție, dar că toate telefoanele au probleme în zonele cu semnal slab și este doar că iPhone-ul arată semnalul disponibil într-un mod greșit.

Din declarația Apple:

La anchetă, am fost uimiți să constatăm că formula pe care o folosim pentru a calcula câte bare de semnal de putere pentru a afișa este total greșită. Formula noastră, în multe cazuri, afișează în mod eronat încă 2 bari decât ar trebui pentru o anumită putere a semnalului. De exemplu, uneori afișăm 4 bare atunci când ar trebui să afișăm doar două bare. Utilizatorii care observă o picătură de mai multe bare atunci când își apucă iPhone-ul într-un anumit fel sunt cel mai probabil într-o zonă cu o putere foarte slabă a semnalului, dar nu o cunosc deoarece afișăm eronat 4 sau 5 bare. Lovitura lor mare in baruri se datoreaza faptului ca barurile lor inalte nu au fost niciodata reale in primul rand.

Barele de semnal incorecte sunt responsabile pentru apelurile pierdute și deconectările de date atunci când iPhone 4 este ținut într-un anumit mod? Puteți citi restul acestui articol de pe site-ul Apple.

Spune-i asta marinarilor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu