Principal » general » Apple acum depășește Microsoft ca cea mai mare companie de tehnologie din lume

Apple acum depășește Microsoft ca cea mai mare companie de tehnologie din lume

general : Apple acum depășește Microsoft ca cea mai mare companie de tehnologie din lume

În timp ce mergeam prin tehnici ca de obicei astăzi, am ajuns la un articol de știri foarte interesant și m-am simțit că ar fi bine și în timp util să-l împărtășesc cu prietenii mei în MobilityNigeria.

Apple Inc. a urcat în fața Microsoft Corp ca cea mai mare companie de tehnologie din lume, măsurată în funcție de valoarea de piață, miercuri, 26 mai 2010. Apple Inc., producătorul iphone și ipad, a depășit o piatră de hotar majoră. Este interesant de remarcat faptul că aproape că au ieșit din Afaceri în anii 1990. Ei s-au luptat timp de mulți ani pentru a-și primi produsele în mainstream și a fost o investiție de numai 150 de milioane de dolari de la Microsoft mult mai mare în 1997 care le-a ținut pe linia de plutire.

Potrivit Reuters, CEO-ul Microsoft Corp Steve Ballmer nu a fost deranjat de o zi după ce rivalul Apple Inc și-a depășit firma ca fiind cea mai mare companie de tehnologie din lume în funcție de valoarea de piață. El a replicat că scopul său era de a dezvolta o linie de produse bună și de a câștiga mai multe profituri. "Accentul meu este pus pe ... ceea ce ar trebui să facem la linia noastră de produse, unde mergem, cum facem produsele mai inovatoare", a spus el ca răspuns la o întrebare despre cursele Apple care au trecut pe piață în valoare de piață în New Delhi, India astăzi, 27 mai.

"Este un joc lung, avem concurenți buni ... și noi suntem un concurent foarte bun", a spus Ballmer. "Suntem executați foarte bine și asta va duce la produse minunate și un mare succes".

Analiștii consideră că Microsoft pariază pe o versiune actualizată a software-ului său Microsoft Office pe care a lansat-o la începutul acestei luni împreună cu un sistem complet nou de operare software pentru telefoane mobile numit Windows Phone 7, programat să intre pe piață într-o gamă nouă de telefoane mobile sezonul de cumparaturi de vacanta.

De asemenea, citiți: aplicația BlackBerry Travel este acum disponibilă în Africa

- Sunt optimist, spuse Ballmer.

Prin ratingul Nasdaq, acțiunile Apple au crescut miercuri cu 1%, crescând valoarea sa de piață până la 225, 1 miliarde de dolari și înaintea Microsoft 222, 7 miliarde de dolari, după cum arată datele furnizate de Reuters. Acțiunile Apple s-au majorat cu 1% peste nivelul de 247 USD în tranzacțiile de după-amiază târzii. Acțiunile companiei Microsoft au scăzut cu 2, 2%, până la 25, 50 USD.

Acțiunile Apple sunt acum în valoare de peste 10 ori mai mult decât au fost în urmă cu 10 ani, deoarece au profitat de revoluționarea electronicii de consum cu aplicațiile sale extraordinare, de mare amploare, ușor de utilizat, cu interfață excelentă în produse exemplificate de iPhone. Alte produse de calitate stelară includ laptopurile iPod, iPhone și MacBook. Să nu mai vorbim de ipad-ul de vânzare de top, care a vândut un milion de unități doar în SUA mai puțin de o lună de la eliberarea sa. IPad se crede că repetă același lucru în Europa după lansarea sa, vineri, 28 mai.

Microsoft, fosta cea mai mare companie de tehnologie, are reputația de a avea sistemul de operare (Windows) care rulează pe mai mult de 90% din PC-urile din lume. Din păcate, nu au reușit să se potrivească cu ritmurile lor de creștere impecabile din anii '90.

În prezent, Apple Cupperino, cu sediul în California, este a doua companie cu cea mai mare cotă a indicelui S & P 500, după valoarea de piață, pe locul doi la Exxon Mobil Corp., Giant Energy.

Recomandat
Lasă Un Comentariu