Principal » general » Apple iPhone domină profiturile telefonice globale

Apple iPhone domină profiturile telefonice globale

general : Apple iPhone domină profiturile telefonice globale

A fost o diagramă interesantă care mi-a atras interesul târziu pe web. Așa cum spune proverbul chinezesc, "O imagine vorbește o mie de cuvinte". Deci, ce mai bun mod de a ilustra ceea ce vreau să spun decât cu o imagine?

Recent am văzut o analiză interesantă a vânzărilor de telefoane mobile la nivel mondial - atât în ​​unități de vânzări, cât și în profit - la GearLog și la Fortune Tech din CNN.

Diagrama de mai sus prezintă unitățile de telefon mobil vândute de Apple și de alți producători de telefoane mobile din perioada ianuarie-iunie 2010. Vânzările de unități Apple iPhones sunt mici subțire roșii în graficul pieptene și arată că Apple a vândut 17 milioane de telefoane aceasta perioada. În timp ce Nokia, Samsung și LG au vândut aproximativ 400 de milioane de telefoane în aceeași perioadă de timp.

Poate că se poate susține că Apple este doar o singură companie cu un sistem de operare / produs (ios) care este în esență iPhone, în timp ce ceilalți producători sunt mai multe companii cu mai multe modele. Nokia, Samsung și LG care alcătuiesc felia Albastră, pe de altă parte, cu o mulțime de modele, copleșesc cu ușurință vânzările iPhone cu 400 de milioane de unități în vânzări. În plus, Nokia, Samsung și LG sunt cei mai mari producători de telefoane din întreaga lume! Cu toate acestea, diferența este încă destul de uluitoare.

Acum, să aruncăm o privire la cea de-a doua diagrama plăcintă și informațiile pe care le generăm ar deveni brusc foarte interesante. Culorile rămân aceleași. Apple este roșu, iar Nokia, Samsung și LG combinate sunt încă albastre, iar altele sunt în verde.

De asemenea, citiți: 4G LTE Speeddown: Lagos versus New York

Această a doua diagramă grafică prezintă profiturile realizate de producătorii de telefoane în aceeași perioadă de timp. Apple este văzut brusc să ia un 39% enorm din profiturile industriei! Acesta este cu 7% mai mult decât Nokia, Samsung și LG combinate! Și pentru a încorona totul, este de asemenea cu 10% mai mult decât restul industriei (altele = 29%) combinate.

Dacă sunt întrebat la ce model de afacere să aleg, aș alege cu siguranță Apple. Acesta este în mod clar orice vis de investitor. Compania Cupertino evită în mod evident banii, în timp ce concurenții săi încearcă să înregistreze vreun profit. În lumina celor de mai sus, Steve Jobs nu are nevoie să caute statistici interesante data viitoare când se adresează unui alt eveniment special Apple.

Recomandat
Lasă Un Comentariu