Principal » general » Apple iPhone 7 și căștile fără fir bruhaha

Apple iPhone 7 și căștile fără fir bruhaha

general : Apple iPhone 7 și căștile fără fir bruhaha

Cu câteva zile în urmă, Apple a lansat iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Dincolo de îndoiala îndoială, acestea sunt niște dispozitive superbe. Am realizat că telefonul este o combinație de caracteristici bune obținute de la alte dispozitive emblematice. Anterioarele zvonuri s-au dovedit a fi adevărate - noul iPhone nu are jackul regulat de 3, 5 mm pentru căști. Mai degrabă, noul telefon vine cu un set de căști wireless numite Airpods. Iată ce ne-am gândit.

Este un sentiment minunat să vedem că tehnologia devine realitate. Problema este că oamenii sunt întotdeauna rezistenți la schimbare. Apple a avut, probabil, câteva motive pentru a scoate mufa pentru cască:

  • mai mult spațiu pentru componente în iPhone.
  • Încrederea că pot furniza surse alternative de calitate audio peste portul Lightning.
  • Ei au simțit nevoia de a îmbunătăți, în loc să evite, sunetul wireless.

Apple îndrăznește să asculte lumea muzicală cu un nou set de căști wireless numit AirPod. Seamănă mult cu urechile deja existente, dar cu cablurile oprite. O schemă de schiță (vezi mai jos) arată multe componente care se taie în această mică bucată de tehnologie: baterie, microfon (da! Puteți lua și apeluri cu el), antena, senzori de accelerometru.

Pe scurt, iată câteva indicații despre caracteristicile AirPod:

  • Puteți răspunde la apeluri cu ajutorul acestuia, prin gesturi de atingere și cu un microfon disponibil.
  • Conectează perfect la iPhone, Apple Watch sau Mac. Ar putea funcționa și pe alte dispozitive, dar cu capacitate mai mică.
  • Oferind 5 ore de redare pe o singură încărcare.
  • Costă 159 USD.

Ca de obicei, AirPod este scump, iar recenzenții încă nu-și testează funcționalitatea și longevitatea bateriei. În același timp, ne putem aștepta la cifre uriașe de vânzări ale noului iPhone. Acest lucru se poate traduce și în cazul altor producători de telefoane care adoptă abordarea fără cască-jack. Să vedem cum se pare.

De asemenea, citiți: Lista completă de smartphone-uri Android One
Recomandat
Lasă Un Comentariu