Principal » general » Apple iPad, chiar avem nevoie de ea? Partea a doua

Apple iPad, chiar avem nevoie de ea? Partea a doua

general : Apple iPad, chiar avem nevoie de ea?  Partea a doua

Fiind partea finală a articolului, iPad-ul Apple, chiar avem nevoie de el? Partea întâi.

De ce Apple iPad sa descurcat foarte bine
IPad-ul a făcut foarte bine în week-end-ul pe care la vândut. Acesta a vândut mai mult de 300.000 de unități în weekend-ul de deschidere și mai mult de o jumătate de milion de unități câteva zile mai târziu. De fapt, lansarea internațională a iPad-ului a trebuit să fie amânată din cauza cantității dispozitivului care era vândut. Ea a fost literalmente de vânzare în droves, și, ca urmare, pentru a-mi chagrin, debutul internațional al iPad a trebuit să fie amânată. Vedeți, cererea pentru iPad a depășit cu mult oferta, mai mult decât ar fi putut face față Apple.

Deci, de ce a făcut iPad-ul atât de bine? Cu siguranță trebuie să fie foarte bine să atrageți atât de multă atenție. Oamenii nu sunt niște proști să facă bani greu câștigați doar pentru a trăi până la o nebunie. Chiar și în magazine erau cozile la fel cum ai avut în timpul vânzărilor iPhone-ului în weekend.

IPad este o realizare inginerie. Acesta a fost proiectat în mod complex cu ani și ani de R și D pentru a arăta pentru el. Este un înlocuitor pentru laptop. Aveți posibilitatea să o utilizați pentru a asculta muzică, a viziona filme, a naviga pe web, a utiliza aplicații de productivitate, a crea documente, a juca jocuri, a citi cărți electronice, ziare și cărți de benzi desenate. Puteți face toate acestea în timp ce vă întindeți și vă relaxați pe canapea sau într-un autobuz. Este ușor în comparație cu un laptop complet sau chiar un netbook. Se potriveste cu siguranta unei nise. Dacă vă place interfața de utilizator iPhone, iPad este chiar mult mai bine. Din videoclipurile pe care le-am urmărit, se pare superb, fluid și dexterous să privim. Este greu să te opui să o deții! Deci nu dau vina pe cei care trebuie să aștepte în coada de așteptare pentru ao cumpăra sau pe cei care au adoptat inițial.

De asemenea, citiți: Transferați timpul de difuzare pe rețelele mobile cu Swap Naija

Competitorii Ipad și "Killerul ipad"
La fel ca iphone-ul, ipad-ul a creat o lungă listă de "wad-ipad killers". Vânzările au fost fenomene și, bineînțeles, alți producători ar dori să se prindă de nebunie. Este doar logic pentru ei. Companiile de top cum ar fi Hewlett-Packard (HP) și Google intenționează deja să vină cu computerele de tabletă ala ipad-ul. Saptamana trecuta, HP a inceput sa scape de informatiile despre calculatorul de tableta Slate propriu, in posturi de blog si in filme de teaser postate pe YouTube. HP Ardezie este de așteptat să livreze până la jumătatea anului. Alte companii intră, de asemenea, în fray. Dell este în curs de dezvoltare Streak, în timp ce Nokia, Acer și Lenovo Group lucrează, de asemenea, pe tablete.

Cred că au mult de lucru înaintea lor dacă doresc să concureze și să bată dispozitivul iPad popular iPad. Acest lucru face ca spațiul computerelor compacte să fie extrem de competitiv și consumatorii vor avea multe opțiuni pentru a le arăta.

Concluzie
IPad-ul este o revoluție. Și, de asemenea, o evoluție a ceea ce vor deveni Computerele. Nu este pur și simplu o versiune redusă a oricărui computer sau a sistemului de operare MAC X. Este mai degrabă un sistem de operare intuitiv, cu o interfață ușor de utilizat cu design minimalist și o îmbunătățire față de iPhone. Ea se încadrează de la închidere la putere maximă în mai puțin de 15 secunde și veți obține de lucru rapid, cu puțină înfundare a OS suave. Spre deosebire de ceea ce aveți într-un computer și mai analog cu un telefon, iPad este în cea mai mare parte pe standby și îl puteți aduce și utiliza în mai puțin de 3 secunde din regimul de așteptare. Acesta este un avantaj evident față de PC-urile obișnuite.

De asemenea, citiți: Specificațiile telefonului complet Fero Iris

IPad-ul este, de asemenea, mai mult ca un computer. Puteți să vizionați videoclipuri și să citiți cărți despre el și poate chiar să faceți ceva lucru. Multe autorități totuși l-au criticat ca pe un dispozitiv consumant pentru mass-media și nu ca un creator de media. Dar această critică pare a fi extremă. Puteți obține de fapt, ceva de lucru pe un ipad.

Cred că, în ciuda entuziasmului reînnoit al formatului de tabletă PC care nu a reușit să-l prindă în trecut, nu îl poți opri pe Apple, nu poți decât să speri. Și chiar și în zilele acestea, poate părea prea mult ca să te întrebi. IPad-ul a popularizat în prezent factorul de formă tablet PC moribund anterior și probabil ar conduce ritmul. În plus față de lansarea cu succes a ipad-ului de către Apple în forajul lumii de comprimate, compania a anunțat transcendent iPhone OS 4.0, care mobilitatea gigant a fost de natură să anunțe mai devreme. Ce inseamna asta este ca ipadul poate deveni exceptional. Cu iterațiile viitoare ale acesteia, nu ar avea altă opțiune decât să se îmbunătățească și o îmbunătățire o va face să devină dispozitivul final.

Recomandat
Lasă Un Comentariu