Principal » general » Apple declară iPhone 4S pre-comenzi cel mai bun vreodată!

Apple declară iPhone 4S pre-comenzi cel mai bun vreodată!

general : Apple declară iPhone 4S pre-comenzi cel mai bun vreodată!

Contrar reacției dezamăgitoare a majorității oamenilor când iPhone 4S a fost anunțat, Apple a reușit din nou. Nu sunt surprins, totuși, având în vedere faptul că majoritatea oamenilor au reacționat în același mod la anunțarea iPad-ului, dar totuși este liderul mondial în vânzările de tablete.

Apple a confirmat că precomenzile iPhone 4S au depășit 1 milion de unități vândute în primele 24 de ore de disponibilitate. Acest lucru împinge instantaneu iPhone 4S la locul unu ca fiind cel mai preordonat telefon din istoria Apple.

" Suntem suflați cu răspunsul incredibil al clienților la iPhone 4S. Precomedirile primei zile pentru iPhone 4S au fost cele mai bune pentru orice produs nou pe care Apple la lansat vreodata si suntem incantati ca clientii iubesc iPhone-ul 4S la fel de mult ca si noi "- Philip Schiller, vicepresedinte senior al marketingului international al produselor.

Nu pot să aștept să-mi obțin propriul iPhone 4S și să vă dau o examinare imparțială. Sper că Siri înțelege accentul meu nigerian.

Recomandat
Lasă Un Comentariu