Principal » general » Magazinele de aplicații, versiunile de sisteme de operare și tipii Sharp

Magazinele de aplicații, versiunile de sisteme de operare și tipii Sharp

general : Magazinele de aplicații, versiunile de sisteme de operare și tipii Sharp

Deci ați primit în sfârșit un dispozitiv Android, ce ați obținut? Indiferent dacă sunteți un tip ascuțit cu gust și clasă care a cumpărat un dispozitiv Pliris Mobile sau sunteți un tip "alt", bine ați venit pe Android. Acum, dacă utilizați un dispozitiv robust, unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le confirmați este, ce sistem de operare este pe dispozitivul dvs.?

Dacă nu ați cumpărat astăzi un Galaxy Nexus / Nexus 7, probabil că rulați Gingerbread sau ICS. GingerBread este vechea versiune 2.3.x a Android, cu care cele mai multe aplicații sunt compatibile, în timp ce OS mai recent verifică compatibilitatea părților componente ale dispozitivului. Dintr-o data vedeti frica temuta "Dispozitivul dvs. nu este compatibil cu aceasta versiune", si te conduce la distragere.

În cursa pentru a obține ICS, am uitat cu toții ceva, Ice Cream Sandwich, deși un sistem de operare frumos este încă "nou". Aceasta înseamnă că majoritatea aplicațiilor nu au fost actualizate pentru a lucra la ICS. După ce a citit un articol cum ar fi Ibukun Olaoya "Iarna este mai verde din partea Android, este evident că tipii ascuți știu de unde să obțină aplicațiile din afara Magazinului Google Play.

Acest articol este menit să vă anunțe care ar trebui să fie următorul pas. Întotdeauna va exista tipul sau grupul de tipi care știu unde să găsească aplicații versiune completă "umbroasă", acesta nu este unul din acele articole și acest lucru este menit să vă ajute să obțineți aplicații gratuite.

Pași ...

  • Setați dispozitivul să permită instalări neaprobate.

Utilizați piețele alternative

  1. Limitările Google din China mi-au creat piața alternativă preferată, AppChina. Da; Îl cunosc în chineză, dar oricine poate folosi icoanele pentru a ajunge în jur. Actualizează automat toate aplicațiile dvs. și vă permite să căutați și să găsiți orice aplicație Android disponibilă.
  2. www.GetJar.com se facturează ca fiind "Cel mai mare magazin al doilea magazin de aplicații din lume, cu peste 1 miliard de descărcări până în prezent, în al doilea rând doar la Apple App Store". Magazinul acceptă platformele Android, BlackBerry, Windows Mobile, iPhone și Symbian. Puteți filtra numai aplicațiile Android, setând tipul telefonului în colțul din dreapta sus al ecranului. GetJar a fost primul loc în care puteai descărca versiunea Android a Angry Birds, chiar înainte de piața oficială. GetJar oferă, de asemenea, gratuit aplicații cu plată.
  3. slideme.org vă permite să răsfoiți catalogul de aplicații online sau printr-o aplicație instalabilă numită SAM, care rulează întreaga experiență de pe dispozitivul dvs. Android. Aplicațiile gratuite pot fi descărcate direct de pe site, în timp ce cele cu un preț atașat sunt disponibile numai prin intermediul aplicației SlideME.
  4. Amazon App Store Amazon este probabil cea mai cunoscută alternativă a Android Market. Deși este disponibil numai în SUA. Dacă sunteți suficient de satisfăcător pentru a configura un VPN din SUA? Vizitați-o în fiecare zi pentru a verifica noua aplicație gratuită - aceste aplicații sunt gratuite numai pentru o perioadă de 24 de ore.
  5. Opera App Store Dacă utilizați browserul Web Opera, aveți deja magazinul de aplicații Opera pe dispozitiv. e Opera a achiziționat magazinul de aplicații prin achiziționarea de Handster în 2011. Magazinul conține aplicații Android, pe lângă aplicațiile pentru alte platforme. Puteți să accesați acest lucru printr-un browser de pe dispozitivul dvs. sau să utilizați un browser de pe PC și să descărcați fișiere APK pentru aplicații pe computer.
De asemenea, citiți: Și putem obține o cameră de 40 de megapixeli de la Huawei

Vă rugăm să fiți atenți la WebStore-ul PlirisMobile în curând. Comandați dispozitive online și le trimiteți la nivel național în 3 zile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu