Principal » general » Aping Apple - Producători de telefonie stupid, stupid

Aping Apple - Producători de telefonie stupid, stupid

general : Aping Apple - Producători de telefonie stupid, stupid

Deci, Apple și-au marcat prima lovitură majoră în brouhaha brevete care se desfășoară o vreme.

N-am avut idee că vom avea vreodată aceste războaie de brevete pe mâinile noastre în industria de telefonie mobilă. Cu toate acestea, nu mi-a placut modul in care fiecare Tom, Dick si Harry au inceput sa isi aplice iPhone-ul dupa ce dispozitivul a fost lansat cu ani in urma. Dintr-o dată, era ca și cum toți producătorii și-ar fi pierdut capul și creativitatea a fost în mare măsură aruncată câinilor. Fiecare smartphone dorea să fie o placă. Fiecare smartphone dorea să facă clic-pe-zoom.

A fost mediocritate în cel mai bun caz, și prostie în cel mai rău caz. Apple a făcut o impresie uriașă pentru că erau creativi și au făcut ceva diferit. Dar toată lumea a dorit acum să facă o impresie similară apărând Apple. Asta e " insinuare ". care nu este un cuvânt de dicționar. Este un cuvânt pe care l-am inventat cu ani în urmă. În limba Yoruba, un "asiwin" este un om nebun. Inspiintarea este cuvântul meu de a da efecte speciale nebuniei. Aping Apple este nebunie.

De ce trebuie să fie fiecare smartphone o placă? De ce trebuie ca toată lumea să depășească ei înșiși să copieze iPhone-ul? Dolts! Chiar dacă a trebuit să creați o placă, trebuie să apelați iPhone-ul?

Urmasii acestui blog stiu ca nu-mi place mult iOS. Este destul de inutilizabil pentru mine. Dar nu am negat niciodată că iOS este inovatoare. Nu-i dau unui câine un nume rău pentru a-l atârna. În starea sa actuală, iOS nu este pentru mine, dar asta nu face rău sau teribil.

Puteți argumenta tot ceea ce vă place, dar insist asupra faptului că o companie ca RIM ar trebui să profite de puterea lor - tastatura hardware QWERTY (pe care au perfecționat-o pentru o artă frumoasă) și gama lor de servicii. Nu toti dorim iPhone-look-alikes. Vreau un BlackBerry, nu un iPhone. Dacă vreau un iPhone, voi merge să cumpăr unul. Eu insist că Windows Phone este cu adevărat inovatoare. Chiar dacă rulează un interfață UI bazată pe plăci, este diferită. Cum ar fi sau o urăsc, Windows Phone este inovatoare.

De asemenea, citiți: Este posibil ca Windows Phone să trăiască

După ce am citit știrile despre judecata Apple-Samsung, m-am supărat. M-am supărat, nu cu Apple, ci cu producătorii de telefoane stupide și stupide, care au devenit buni la un singur lucru: aprinzând un outsider care sa strecurat în curtea ta și ți-a furat jocul. Ne pare rău, toți. Rușine. Acest lucru ar fi putut fi evitat dacă ar fi inovat și ar fi creativ, în loc să fie pisici coplesitoare.

Sperăm că, cu această realitate actuală, producătorii noștri de telefonie mobilă se vor îndrepta spre desen și se vor crea din nou creativi. Poate atunci, consumatorii pot începe să se bucure din nou de alegerile reale.

Sue, Apple. Vedeți spatele lor de rău. Toti.

Recomandat
Lasă Un Comentariu