Principal » general » Oricine este interesat de un telefon pe Facebook?

Oricine este interesat de un telefon pe Facebook?

general : Oricine este interesat de un telefon pe Facebook?

Este posibil să fi citit zvonuri despre un posibil telefon Facebook în ultimele zile. Le-am citit și eu. Nu mi-a plăcut ideea, dar asta nu înseamnă că este o idee proastă, în funcție de modul în care este executată. Desigur, unii oameni dau 101 motive pentru care Facebook nu are nevoie de un telefon. Nu cred că au nevoie și de un telefon. Dar ar putea face cu un sistem de operare. Nah; Nu voi intra în detalii aici. Dar dacă memoria dvs. vă servește dreptate, unii au spus cu ani în urmă că Google nu avea nevoie de un sistem de operare. Uită-te cât de multă viață este mai bună pentru Google de la Android. Facebook ar putea folosi un sistem de operare.

Nu conteaza ca zvonul telefonului Facebook sa dovedit a fi doar vapori (AGAIN). Nu a existat niciun anunț telefonic, dar am auzit lucrurile astea înainte. Pun pariu că acest zvon va reveni din nou: "Facebook poate anunța un telefon pe Facebook săptămâna viitoare la Armageddon". Poate că cineva vrea într-adevăr un telefon pe Facebook? Cum altfel explicăm acest zvon care moare și se învie într-un ciclu fără sfârșit? Dar, mă îndepărtez. Unde am fost? Oh corect. Facebook ar putea folosi un sistem de operare mobil propriu.

Dar, poate, dacă Facebook ar putea folosi un sistem de operare propriu, atunci ar putea folosi un telefon propriu? Ideea de a controla experiența de la capăt la capăt este în mod necesar una rea, dacă vă gândiți la ea. Deci, vom presupune că într-o zi, într-adevăr va exista un Facephone care rulează Face OS (răsfățați imaginația mea, dacă vă place). Vrei unul? Ai cumpăra și utiliza unul? Să presupunem din nou că OS Face va fi o furculiță de Android și astfel să fie capabil să ruleze sute de mii de aplicații Android plutitoare în jurul valorii. Ai vrea?

De asemenea, citiți: De ce telefonul dvs. inteligent se încălzește și ce să faceți

Vrei un telefon pe Facebook? Sau este un Facephone? Sau fPhone?

Recomandat
Lasă Un Comentariu