Principal » general » Anticipând Nokia 808 PureView

Anticipând Nokia 808 PureView

general : Anticipând Nokia 808 PureView


Am ratat aparatul de fotografiat de 12 megapixeli, superb și care se potrivește perfect cu noul Nokia N8, cu bliț Xenon. Am pierdut folosirea transmițătorului FM încorporat pentru a pompa muzică prin difuzoarele stereo ale autovehiculului când sunt în mișcare. Am pierdut, de asemenea, aplicația excelentă Nokia Maps cu indicații vocale pentru acele momente în care sunt oprit rutier.

Cele de mai sus, sunt în vigoare, de ce mă simt dor de Nokia 808 Purview, care urmează să fie lansat în curând. Printre altele, modelul 808 are un ClearBlack Display de 4 inci, o camera simpla de 41 de megapixeli cu bliț Xenon (daca nu este Xenon, nu poate fi identica cu Xenon) si transmițătorul FM pe care mi-l place.

Am spus că există un buton de declanșare hardware? Începând cu regele camerei N8, am trecut prin alte dispozitive cu camere de luat vederi bune - și niciunul dintre ele nu dispune de jaluzele hardware. Bummer încearcă să ia autoportrete decente cu acestea. Apoi, există chestia asta digitală fără pierderi ... Și editorul video / foto de încredere de care am depins întotdeauna.

În cele din urmă, pot avea cea mai bună cameră de pe orice telefon și am un buton de declanșare real cu el. Mulțumesc, dumnezei mobili!

Pachetul de caracteristici Nokia Belle 1
Există multe alte lucruri bune. Modelul 808 este livrat cu Nokia Belle Feature Pack 1, care a fost deja lansat pentru dispozitive precum 701.

Această versiune de Belle are un browser web mai bun, cu un suport HTML5 mai bun, widget-uri noi, îmbunătățiri de performanță și îmbunătățiri în interfața cu utilizatorul.

Belle FP1 este de fapt un competitor competent pentru Android, în opinia mea. Bummer că CEO-ul Nokia a mers lucrurile mult mai devreme. Ei bine, 808 plutește barca mea și aștept cu nerăbdare să joc cu unul. Atâta timp cât Nokia lansează telefoane superbe de genul acesta, voi continua să aștept să obțin una.

De asemenea, citiți: Fotografii: Kathleen Ndongmo, Mister Mobility și mi-Fone

Alții
Există câteva alte lucruri pe care le caut în 808 PureView. Sper că calitatea reproducerii audio este top (ca cea a lui 701). Cu siguranță îmi va lipsi un hotspot încorporat, dar pot trăi fără asta sau să găsesc o cale în jurul lui.

Așteptarea continuă. Oricine altcineva așteaptă cu nerăbdare la PureView 808?

Recomandat
Lasă Un Comentariu