Principal » general » Un alt utilizator Windows Phone renunță

Un alt utilizator Windows Phone renunță

general : Un alt utilizator Windows Phone renunță

Matthew Miller este unul dintre cei mai obiectivi scriitori din lumea telefoanelor mobile. Este unul dintre puținii oameni care înțelege spațiul mobil și nu este mușcat de fanboyism pentru nici o platformă. Cu alte cuvinte, el este ca mine. El este spiritul înrudit. Când trebuie să mă îndepărtez de orice hype și zgomot, am citit blogul lui Matthew Miller, Smartphones and Cellphones.

Dl. Miller deține și folosește dispozitivele de la fiecare platformă în mod vital și înțelege clar punctele forte și punctele slabe ale acestora. Unul dintre dispozitivele sale deținute este noul HTC HD2, un telefon Windows. Știi, cel cu un monstru de 4.3 inchi și specificații monstru. Dar expertiza sa cu acest dispozitiv Windows Phone a dus la renunțarea la Windows Phone. Experiența utilizatorului îi lăsa pur și simplu frustrat.

Matei scrie:

Am petrecut ultimele 10 zile in jurul unei frustrari constante de fiecare data cand am incercat sa folosesc HD2 si sunt doar obosit de blocarea ecranului de blocare, meniuri si piese de sistem imprastiate, experiente media inconsistente, disponibilitate disponibila pentru terte parti si multe altele .


În timp ce Matthew este doar o singură persoană, este o zi tristă pentru Windows Phone atunci când cineva ca nerăbdător, așa cum renunță pe platforma lor. Vorbește volume.

De recent, am fost de cumpărături pentru un smartphone pentru utilizare pe termen lung. Pe termen lung, mă refer la cel puțin 365 de zile. Opțiunile mele au inclus trei telefoane Windows - Sony Ericsson X2, Samsung B7610 și un HTC Touch Pro2. Sincer, nu am putut trece peste interfața de vanilie a sistemului de operare Windows Phone, dar toate modificările de interfață disponibile de către producătorii individuali au prezentat probleme pe care le-am găsit greu de ignorat.

De asemenea, citiți: Cum utilizați tabletele?

Modificările au introdus inconsecvențe în interfața cu utilizatorul (unul din motivele pe care le opun momentan utilizării Symbian S60 5th Edition), sau au consumat resurse care au împiedicat utilizarea într-un fel, de ex. B7610 - având două playere media, două calendare, două contacte apps, et al . Pentru fiecare aplicație învechită din Windows Phone, Samsung a creat o alternativă plăcută coexistată cu versiunea de vanilie a dispozitivului. Cât de intuitivă este asta?

În cele din urmă am ales ceva diferit de Windows Phone.

Ca și alții, Matei a mers. Prea mulți oameni au plecat de la Windows Phone în ultimii ani, astfel încât prețul de pe piață sa diminuat la niveluri critic scăzute. Windows Phone este o specie pe cale de dispariție. Poate Windows Phone 7 să inverseze tendința?

Recomandat
Lasă Un Comentariu