Principal » general » O altă revizuire a Bolt - browser-ul

O altă revizuire a Bolt - browser-ul

general : O altă revizuire a Bolt - browser-ul

Mulțumită lui Yomi că m-ai introdus în Bolt. Nu; nu Usain Bolt, titularul recordului de 100m și 200m. Nici nu este Bolt câinele din filmul animat de același titlu. Este Bolt browser-ul mobil. Am fost foarte impresionat de caracteristicile sale și am decis repede să-l descarc, să-i dau un test și să văd cum se compară cu Opera Mini.

Pagina de pornire este destul de interesantă. Este mult mai bine ca Opera Mini cu cele 3 file (Istorie, Favorite & Feeds) care permit acces rapid. Funcția indicatoare a săgeților, care lipsește în Opera mini, este destul de utilă atunci când faceți clic. Cu toate acestea, am aflat că nu puteți edita Favorite, dar puteți adăuga doar la ele.

Răsfoirea stilului complet pe PC este unică și se pot aprecia paginile web în toată gloria lor atunci când navigați pe un telefon mobil. Am găsit textul destul de mic când citesc, dar există o opțiune în Setări, unde puteți ajusta dimensiunea fontului astfel încât să se potrivească vizualizării dvs. Un lucru pe care l-am găsit dezamăgitor a fost absența abilității de a împiedica browserul să încarce imagini. Imaginile sunt încărcate ca implicite. Cred că acest lucru se datorează navigării în stilul Full PC.

În ceea ce privește viteza, nu pot evalua cantitativ viteza, dar trebuie să spun comparabil cu Opera Mini, deși cred că Mini este mai rapid. Nu voi contesta tehnologia de compresie a datelor pe care Bolt pretinde să o utilizeze pentru a livra pagini web, dar o altă caracteristică lipsă este capacitatea de a determina câte kb fiecare pagină încărcată a fost. Pe Opera Mini, unul a fost capabil să vadă acele detalii în partea de jos a ecranului și există, de asemenea, o caracteristică de informații despre pagină sub Instrumente în Opera Mini.

De asemenea, citiți: Mobilitate Giveaway! Accesorii premium Nokia de la Monster și JBL

În cele din urmă, în partea de sus a ecranului există o bară în browserul Bolt care afișează progresul procentual la încărcarea paginilor web. Cu toate acestea, am observat ocazional că a rămas blocat cu 20% înainte de a termina rapid. Nu știu dacă este cauzată de conexiunea la rețea sau în legătură cu browserul propriu-zis.

În ansamblu, pentru un browser în faza beta, a demonstrat că poate oferi concurență. Îmi dau un deget mare!

Recomandat
Lasă Un Comentariu