Principal » general » Un alt raport - iPhone are de 3 ori mai multă piață Android în SUA

Un alt raport - iPhone are de 3 ori mai multă piață Android în SUA

general : Un alt raport - iPhone are de 3 ori mai multă piață Android în SUA


După cum sa raportat pe engadget.com:

"De multe ori este ușor pentru noi să ajungem în mania Android și să uităm că platforma mobilă a Google este încă în fază incipientă. Apoi, avem cifre reci, cum ar fi acestea - arătând iPhone-ul care deține 28% din piața smartphone-urilor din SUA și se apropie de cele 35% dintre liderii RIM - și ne confruntăm cu constatarea că telefoanele Android reprezintă încă mai puțin de unul din zece telefoane Smartphone de americani de azi. "

Engadget a raportat concluziile companiei Nielson privind lupta Android vs iPhone marketshare.

Din raportul Nielson:

Între Q4 '09 și Q1 '10, cotele Android și iPhone de pe piața smartphone-urilor au crescut cu câte 2%. În același timp, liderul smartphone-ului Blackberry a pierdut o cotă de 2% pentru a scădea la 35% din toate smartphone-urile, în timp ce Microsoft Windows Mobile OS a pierdut de asemenea 2%, ajungând la 19%.

Aparent, dispozitivele Android și iPhone se distanțează în piața de piață BlackBerry din SUA, iar Android este încă de captivat cu iPhone-ul în ceea ce privește vânzările totale. Acest lucru contrazice o afirmație anterioară făcută de NPD că Android a depășit iPhone-ul pe piața americană.

Cititorii vor fi, de asemenea, interesați de refluența Apple a cifrelor NPD, despre care Engadget a subliniat în mod întemeiat că Apple " nu contestă raportul NPD aici - mai degrabă, ei încearcă pur și simplu să schimbe subiectul, așa cum ar fi orice departament de PR bine pregătit.

Un alt factor interesant în această cercetare a fost că există o puternică loialitate între proprietarii / utilizatorii Android și iPhone. Această înțelegere din cercetare arată că 80% dintre proprietarii de iPhone și 70% dintre proprietarii de dispozitive Android își exprimă preferința pentru același sistem de operare în telefonul următor.

De asemenea, citiți: Iată ce spune NCC despre oprirea mesajelor text nesolicitate de la operatori

În schimb, numerele de fidelitate ale Microsoft și RIM au fost de 34 și respectiv 47%.

Raportul Nielson acoperă numai SUA și nu reflectă tendințele globale. Statele Unite rămân o mică parte a pieței smartphone-urilor la nivel mondial, unde atât Android cât și iPhone, în timp ce cresc, rămân jucători mici.

Aici, în Nigeria, ambele platforme au o poziție nesemnificativă cu piața smartphone dominată masiv de Symbian, urmată de la distanță de RIM (BlackBerry) și Windows Mobile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu